Ozzy & Friends este un alt posibil concert ce ar putea avea loc în cadrul festivalului Rock the City 2012 de la Bucureşti, anunţă metalhead.ro. Ozzy & Friends este noua formulă de concert după ce trupa Black Sabbath a anunţat pe 17 februarie 2012 că turneul Black Sabbath Reunion Tour se anulează.

Din cauza diagnosticului primit de chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi, trupa va mai susţine doar un singur concert în formula iniţială, pe 10 iunie 2012 la festivalul Download din Anglia, iar pentru a nu dezamăgi fanii şi promoterii, restul concertelor vor fi susţinute în formula Ozzy & Friends. Ozzy Osbourne urmează să susţină concertele alături de SlashZakk Wylde şi Geezer Butler (membru al trupei Black Sabbath).

Trupa Black Sabbath trebuia să susţină două concerte în apropiere de România în această vară, pe 28 iunie în Serbia şi pe 1 iulie la Atena. Astfel, dacă se vor adăuga date noi turneului, în intervalul 29-30 iunie Ozzy & Friends ar putea concerta la Bucureşti la festivalul Rock the City, ce urmează să aibă loc între 29 iunie şi 1 iulie 2012.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert la Bucureşti, pe 2 octombrie 2010, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, „Scream”. Vezi cum a fost la concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti!

Tot la festivalul Rock the City de la Bucureşti ar mai putea concerta The Offspring şi Guns N’Roses. În total, organizatorii promit că vor aduce la festival 15 trupe de rock şi metal de calibru mondial.

Toate aceste informaţii ne vor putea fi confirmate săptămâna viitoare, atunci când organizatorii, D&D East Entertainment împreună cu Marcel Avram, vor anunţa festivalul în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc la Bucureşti.

Foto: Vlad Ionuţ Pîrîu