Acest eveniment a avut loc in data de 18 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 aprilie 2016, de la ora 21:00, Overground Music continuă seria de concerte Overground Nights cu o a treia ediţie, în Fratelli Studios din Bucureşti, alături de Lucia, Otherside şi GOLAN.

Primiţi cu caldură pe mari scene europene din Austria, Germania, Olanda, Cehia sau Polonia, GOLAN sunt un trio din Bucureşti. Background-urile muzicale diferite şi abilităţile fiecăruia în parte se împletesc într-un amestec unic de armonii eclectice. Cu o formulă live extinsă, sound-ul lor este melodic şi visător.

Eclectică, inteligentă şi cu un vibe futurist, muzica Otherside este o apariţie proaspătă şi promiţătoare în peisajul muzical de la noi. Cu un single lansat în SUA şi un prim album ce sfidează orice aşteptări despre cum ar trebui să sune muzica electro, Otherside reuşesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneaţă a texturilor sonore.

Lucia impresionează prin interpretare şi timbrul vocal total aparte, introducându-te încă de la primele note în atmosfera de poveste a pieselor ei. Coverul ei de debut, „Silence”, a depăşit 20.000.000 de vizualizări pe YouTube, atrăgându-şi fani din toată lumea. Cu fiecare apariţie Lucia şi-a consolidat un stil indie/pop cu o identitate aparte, iar albumul de debut proaspăt lansat atinge un echilibru încântător între fragilitate şi determinare.

Bilete Overground Nights #3 la Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru Overground Nights #3, de la Fratelli Studios din Bucureşti, în număr limitat, şi pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet, şi online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 lei până pe 14 martie şi 50 lei după 15 martie până în ziua concertului inclusiv.

Categorie Preţ până la 14 mar Preţ după 15 mar
Acces general 40 lei 50 lei cumpără bilete

Overground Nights #3 este organizat de Overground Music.