Acest eveniment a avut loc in data de 23 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 23 martie 2013, începând cu ora 22:00, la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti va avea loc Outlook Festival 2013 Launch Party.Line up-ul va fi compus din Delta HeavyDub Phizix & MC Strategy, Planas, Agmantav şi Dani. Visuals: Vedem şi VLC.

CONCURS: Câştigă o invitaţie dublă la Delta Heavy şi Dub Phizix!

iConcert.ro şi arena dnb te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 21 martie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim pentru participare!

Câştigătorii sunt: Văduva Alexandru şi Ragabeja Anca Mihaela! Felicitări!


Delta Heavy vin din rândul generaţiei noi a prestigiosului label de muzică electronică Ram Records. 2013 este anul în care îşi vor lansa mult anticipatul album de debut. Delta Heavy sunt cunoscuţi pentru stilul eclectic, care doboară barierele dintre genurile muzicale, aducând în aceeaşi melodie drum and bass, dubstep şi electro.

Dub Phizix și-a început povestea muzicală acum mai bine de 20 de ani. În prezent este un artist plurivalent, care a creat muzică atât pentru MTV, cât și pentru BBC, Nokia şi 4Music. Printre cei cu care a colaborat se numără Marcus Intalex, Loxy și Future Cut. Piesa vedetă a lui 2011 a fost „Marka” în colaborare cu MC Strategy.

MC Strategy a cântat alături de Wu-Tang Clan, Snoop Dogg și Busta Rhymes, printre alţii. Seturile lui Dub Phizix îmbină melodii clasice, deseori uitate, cu cele mai noi release-uri sau piese încă nelansate.

Planas este proiectul lui Toby Davies, basistul şi producătorul trupei de dub britanice Gentleman’s Dub Club. Primul său album, „The Long Game”, include piese cu influenţe şi vocals dub, reggae, glitch, dubstep, hip hop cu toate permutările şi aranjamentele posibile între ele.

Agmantav este unul dintre acei DJ care nu s-au lăsat influenţaţi de trendurile muzicale ci şi-a propus să stabilească noi repere pentru scena românească de dubstep. Seturile lui stârnesc de fiecare dată reacţii entuziaste din partea publicului.

Dani a început activitatea muzicală în 2004, la Craiova. De-a lungul timpului, în seturile sale şi-au făcut loc, pe lângă breakbeat, drum and bass, dubstep şi piese din zona UK dub, roots reggae, grime şi ragga-jungle.

Brăţările care permit accesul la eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 20 de lei de la magazinul Boarder’s din Bucureşti, iar în seara petrecerii vor fi la preţul de 30 lei.