Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 31 mai 2013, începând cu ora 23:00, în curtea interioară a Casei Presei Libere din Bucureşti va avea loc evenimentul inedit, Out of Space II cu Adam Beyer, Ben Klock, Premiesku şi Nisaf.

Conceptul Out of Space este un after party prelungit, într-un cadru de poveste, în compania celor care alcătuiesc line-up-ul a celei de-a doua ediţii a acestuia.

Adam Beyer s-a dedicat acestei lumi fascinante a muzicii tehno de la o vârstă fragedă. A pornit pe acest drum alături de Marco Carola, iar partea frumoasă a acestei poveşti este ca amândoi au ajuns să reprezinte labeluri cunoscute precum: Drumcode şi M_nus şi să devină nişte artişti compleţi care în fiecare weekend încântă publicul de pe toate meridianele.

Ben Klock este un DJ şi producător tehno care provine din Germania şi a lansat până în prezent piese la labeuri precum: BPitch Control sau Ostgut Ton. Deţine propriul label, Klockworks, şi de multe ori învârte vinyl-urile la Berghain din Berlin, clubul în care s-a consacrat.

Premiesku înseamnă îndemânarea şi cultura muzicală a lui Livio şi Roby, cărora li s-a alăturat tânărul şi promiţătorul George G.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 lei până la ora 00:00 şi 35 de lei după ora 00:00.
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.