Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jun 2022.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 iunie 2022, de la ora 17:30, are loc prima ediție „OUT OF OFFICE FEST” la Arenele Romane din Bucureşti. Șase concerte într-o singură seară, unde îi vom asculta pe cei de la Coma, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella.

Program concerte OUT OF OFFICE FEST

17:30 – open doors
18:30 – 19:15 – Rockabella
19:30 – 20:15 – E.M.I.L.
20:30 – 21:15 – Sarmalele Reci
21:30 – 22:30 – byron
22:45 – 23:45 – COMA
00:00 – 01:00 – The Mono Jacks

OUT OF OFFICE FEST este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de rock alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate.

Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați. Prin intermediul OUT OF OFFICE FEST ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună.” declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Coma este o formație rock românească, înființată în anul 1999. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie ori chiar The Cure. Membrii trupei sunt: Cătălin Chelemen (voce), Dan Costea (voce), Matei Tibacu-Blendea (chitară), Sorin Petrescu (bass), Răzvan Albu (tobe), Răzvan Rădulescu (Dj Hefe) (clape). De-a lungul timpului, formația Coma a lansat 4 albume de studio, și anume: „Somn” (2001), „Nerostitele” (2006), „Coma Light” (2008) și „Orizont” (2016).

The Mono Jacks a fost înființată în 2008 de Doru Trăscău, cunoscut publicului din România ca solistul principal al trupei românești ab4 de la începutul anilor 2000. Abordarea lor muzicală descinde din curentul alternative-indie rock consacrat în Statele Unite de trupa Interpol. Astfel, The Mono Jacks au avut toate elementele pentru un debut excelent, cu un album lansat în 2010 și un răspuns entuziast la single-ul lor „Maria”. Între timp, trupa a început să câștige o expunere live semnificativă, făcând turnee în cluburi, precum și în mari festivaluri europene: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. The Mono Jacks sunt : Doru Trascău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), John Ciurea (tobe) și Cristian Chiru (bas).

Când byron a susținut primul lor spectacol în 2006, solistul și compozitorul Dan Byron era deja o vedetă consacrată pe scena rock din România, după ani de zile în care a cântat în trupele cult Kumm și Urma. După nenumărate turnee naționale, după ce au cântat ani la rând la festivalurile majore din țară, deschidea pentru Slash feat. Myles Kennedy și The Conspirators. Reprezentau România la World Fest din Chennai, India, în cadrul Festivalului Internațional Saarang 2014. Cel mai îndrăzneț al lor de până acum: Electric Marching Band, o fuziune între o trupă rock, o fanfară militară și un cor de studenți, cu unul dintre cei mai renumiți violoniști din lume ca invitat special.

Sarmalele Reci debutează într-un concert la Theatrum Mundi în 15 decembrie 1993. Grupul are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească şi este un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii. Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi a mass mediei. În anul 2007 Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală” pentru 14 ani de succese în muzica rock. Componenţa actuală: Zoltán András (voce, clape), Emil Viciu (chitară), Bogdan Valentin Bereucă (tobe), Mircea László Horváth (clape), Ciprian Almășan (bas).

E.M.I.L. este o formație de punk rock, ska din România, înființată în luna martie a anului 2000. Initialele E.M.I.L. vin de la prescurtarea expresiei „Extratereștrii Merg Iarna La Ski”. Membrii trupei sunt: Sorin Bădulescu (voce), Vlad Staricu (voce), Barbu Niculae (chitară, bass), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară) și Emmanuel Căpșună (tobe).

Rockabella este o trupă care a debutat în 2011 şi care susţine că nu abordează un gen muzical specific. Declarată o „trupă independentă”, muzica ei rezultă din toate trăirile şi sentimentele de moment, pe care membrii trupei le experimentează atunci când compun. Membrii trupei sunt: Teodora Moroșanu (voce, chitară), Ștefan Mustață (chitară), Bogdan Diaconeasa (chitară bass) și Alina Horez (vioară).

Bilete OUT OF OFFICE FEST de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru OUT OF OFFICE FEST de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 18 iunie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la o singură categorie de preţ.

Categorie Preţ
Acces General 130 lei bilete

Organizatorii festivalului vor redirecționa 25% din profitul obținut în urma evenimentului către Asociația Nord, care adună fonduri, materiale și organizează achiziții, logistică și transporturi pentru centrele de tranzit din nordul țării.

Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

OUT OF OFFICE FEST 2022 de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Clubantreprenor.ro.