Vineri şi sâmbătă, pe 4 şi 5 august 2017, la White Horse Rock’n Roll Costineşti (vis-a-vis de Teatrul de Vară) are loc cea de-a V-a ediţie Out Of Doors Fest. Şuie Paparude, Alternosfera, OCS, Cristi Minculescu & IRIS, Macanache, Trooper şi Coma se regăsesc printre trupele care concertează în cadrul festivalului.

Out Of Doors Fest este mai mult decât un festival de muzică, reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber şi creator, dorinţa de autodefinire şi reîmprospătare a legendei ce făcea din Costineşti unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement şi bună dispoziţie, o oază de tinereţe şi vivacitate.

Program Out Of Doors Fest 2017

Vineri, 4 august 2017

Crazy Town
Şuie Paparude
OCS
Macanache & The Putreds
E.M.I.L.
Argatu’ şi romaN
Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut

Sâmbătă, 5 august 2017

Alternosfera
Cristi Minculescu & IRIS
Trooper
Coma
Masterpiece – Tribut Metallica
Folk & Rock Company şi Full Tones

Accesul la festival se face începând cu ora 17:00, iar concertele încep de la ora 18:00.

Trupa americană Crazy Town este una dintre primele formaţii hibrid ce a combinat cultura urbană cu cea mainstream. Trupa a fost a devenit cunoscută după lansarea hit-ului „Butterfly”, iar albumul de debut, „The Gift of Game” (1999), s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare şi a ajuns numărul 1 în US Billboard Hot 100.

Cel de-al doilea album, „Darkhorse” (2002) nu s-a bucurat de acelaşi succes, iar trupa s-a desprăţit în 2003. Mazur şi Binzer s-au reunit în 2007 şi au lansat al treilea album, „The Brimstone Sluggers”, (2015).

Bilete şi abonamente Out Of Doors Fest 2017

Biletele şi abonamentele pentru cea de-a V-a ediţie Out Of Doors Fest, ce are loc pe 4 şi 5 august la Costineşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ presale Preţ
Abonament 100 lei 120 lei cumpără

Până pe 31 iulie 2017 abonamentele au un preţ special. Bilete de o zi pot fi achiziţionate, în limita locurilor disponibile, de la intrare la eveniment.

Out Of Doors Fest este organizat de Doors Events.