Acest eveniment a avut loc in data de 25 May 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 mai 2018, de la ora 18:00, trupele IRIS, Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Iedera şi Trupa Zero concertează în cadrul Old Blacks, Rock & More Festival, la Arenelor Romane din Bucureşti.

Festivalul „Old Blacks, Rock & More” adună pe aceeaşi scenă în decursul a 7 ore o diversitate de mixuri muzicale. Într-o lume plină de contraste acest eveniment aduce împreună generaţii diferite de fani cu gusturi muzicale diferite. Aceştia vor avea parte de şase trupe îndrăgite, dispuşi să audă piese noi, dar să şi retrăiască momente de nostalgie alături de trupele adolescenţei lor.

Concurs pentru rockeri

Trei trupe vor avea şansa de a se face cunoscute prin intermediul acestui festival. Astfel, până pe 31 martie 2018, cine vrea să urce pe aceeaşi scenă cu nume consacrate, trebuie să trimită un demo video filmat la repetiţii şi nu în studio, la adresa [email protected] Un juriu specializat, format din organizatorii festivalului şi reprezentanţi de la Rock FM, va decide, ţinând cont şi de votul publicului, care sunt numele care vor urca pe scena Arenelor Romane pe 25 mai 2018, pentru a deschide festivalul „Old Blacks, Rock & More”.

Subcarpaţi a luat fiinţă în 2010, la iniţiativa lui MC Bean (Alexe Marius Andrei), solistul Şuie Paparude. Stilul muzical adoptat este un mix exploziv între folclorul tradiţional românesc şi ritmurile de astăzi: trip hop, dancehall, dubstep.

Viţa de Vie este o formaţie de rock alternativ dar şi cu influenţe rap, hardcore, jazz şi reggae, formată în 1996. Aceştia vor cânta piese de pe noul material discografic, „Şase (+)”, inclusiv noul lor single, care se va lansa în luna aceasta.

IRIS fondată în 1976 este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate formaţii de rock. Aceasta a cunoscut succesul în 1984, când  formaţia a lansat primul album de heavy metal din România, intitulat simplu „Iris I”. După o pauză discografică de peste cinci ani, IRIS revine cu o piesă nouă „Manifest”, cu un sound aparte şi un puternic mesaj social.

Trooper a luat naştere în 1995, numele acesteia fiind preluat din titlul melodiei „The Trooper” a trupei Iron Maiden. În cei peste 20 de ani de activitate au lansat opt albume de studio. De-a lungul timpului, Trooper a colaborat cu Blaze Bayley (ex Iron Maiden) şi a urcat pe scenă alături de nume mari, precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy, The Cult, Rasmus şi Malmsteen.

Iedera revine pe scenă într-un concert unde vor cânta melodii lansate în anii 2000, precum „Am tricou cu Superman” şi „Mai tare ca maneaua”, dar şi un material muzical ce se va regăsi pe cel de-al doilea album al trupei ce va fi lansat în acest an.

Trupa Zero s-a născut în anul 2006, au participat la trei finale Eurovision cu piesele „Come This Way”, „Sunny Days” şi „Lay Me Down”. Timp de opt ani de zile au făcut parte din band-ul oficial al emisiunii „Happy Hour”. În prezent pregătesc lansarea celui de-al doilea album.

Bilete Old Blacks, Rock & More Festival 2018 la Arenele Romane

Biletele pentru Old Blacks, Rock & More Festival de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 25 mai 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionare, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ presale
Acees general 65 lei bilete
Golden Circle 125 lei bilete

Old Blacks, Rock & More Festival de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Sprint Media Group şi JB Parker.