Cu o lună şi jumătate înainte de concertul pe care Alessandro Safina îl va susţine la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, organizatorii evenimentului pun în vânzare pachetul promoţional de bilete „1+1 gratis”. Astfel, de la 1 noiembrie 2016, fanii pot cumpără două bilete la preţ de unul, indiferent de categoria de loc, pentru spectacolul care va avea loc pe 14 decembrie 2016.

După concertul de la Bucureşti Alessandro Safina revine în România, cu pasiunea specific latină, pentru a-i încânta şi pe fanii din Cluj-Napoca. Cu acompaniamentul unei orchestre simfonice, celebrul tenor de origine italiană va interpreta în maniera sa inconfundabilă atât hituri mai vechi cât şi piese lansate recent.

Interpretările lui Alessandro Safina vor rezona cu emoţia şi bucuria din pragul sărbătorilor de iarnă. Atmosfera adecvată unei serii din apropierea sărbătorii de Crăciun va fi întregită cu amintiri, scurte povestiri din viaţa artistului, pline de amuzament. Indiferent de vârstă sau gusturi muzicale, concertul Alessandro Safina din data de 14 decembrie va fi cu siguranţă alegerea perfectă a celui mai inspirat cadou al lunii decembrie.

Originar din Italia, Alessandro Safina a debutat începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, pop-opera. Până în prezent, cântăreţul a lansat cinci albume. De-a lungul carierei sale, artistul a obţinut roluri importante în spectacole celebre, printre care: „Eugenio Oneghin”, de Ceaikovski şi „La Boheme” de Puccini.

„Luna”, „Regresa a Mi”, „Incanto” şi „La Sete di Vivere”, se numără printre cele mai cunoscute piese ale tenorului italian. De-a lungul carierei sale, artistul a concertat pe cele mai prestigioase scene și şi-a creat o carieră strălucitoare în domeniul operei. De asemenea, Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care: Rod Stewart, José Carreras, Carlos Santana, Sarah Brightman, Elton John, Miriam Stockley şi Mario Frangoulis.

Bilete Alessandro Safina la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Alessandro Safina, din 14 decembrie 2016 de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

De la 1 noiembrie 2016, fanii pot achiziţiona două bilete la preţ de unul, ofertă care face parte din pachetul promoţional „1+1 gratis”.

Categorie Preţ normal
Categoria Golden VIP 315 lei cumpără bilete
Categoria VIP 263 lei  cumpără bilete
Categoria I 210 lei  cumpără bilete
Categoria II 168 lei  cumpără bilete
Categoria III 116 lei  cumpără bilete
Categoria IV 63 lei  cumpără bilete

Concertul lui Alessandro Safina de la Cluj-Napoca este un eveniment organizat de Premium Booking.