International Creative Artists, organizatorii concertului Michael Bolton la Constanţa, au anunţat astazi suplimentarea numarului de bilete pentru zona VIP datorită cererii mari de tichete pentru aceast sector. Cel de-al patrulea concert al lui Michael Bolton în România are loc pe 30 Iulie 2010 pe platoul Portii 1 a Portului Constanţa.

Datorită cererii foarte mari de bilete pentru zona VIP, organizatorii au hotărât suplimentarea numărului de bilete pentru acest sector cu încă 500. De asemenea, organizatorii au pregătit o surpriză famiilor cu copii până în 10 ani care vor să participe la eveniment. Accesul copiilor până în 10 ani va fi gratuit indiferent de zona în care sunt cumpărate biletele.

Cu o carieră de 25 de ani, Michael Bolton se poate lăuda cu peste 52 de milioane de discuri vândute, sute de discuri de platină şi zeci de premii. Cântăreţul american se află la cea de-a patra vizită în România.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet normal pentru concertul lui Michael Bolton este de 60 lei, iar un bilet VIP este de 200 lei.

Concertul artistului american începe la ora 21:00. Evenimentul fiind organizat de International Creative Artists şi prezentat de Europa Fm şi Grand Hotel Rex.

Sursă foto: www.michaelbolton.com