Anunțurile referitoare la Sziget Festival au continuat să apară pe parcursul lunii aprilie. Editia a 27 a festivalului se va desfășura în perioada 7-13 august 2019, pe insula Obuda din Budapesta și va reuni nume precum Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence and the Machine, Post Malone, The 1975, Tha National, Twenty One Pilots și Martin Garrix.

Satellites și Raresh sunt singurii artiști români care ne reprezintă anul acesta la Budapesta. Satellites vor deschide ziua de 13 august pe Europe Stage, iar Raresh va mixa la Samsung Colosseum Arena în a doua seară a festivalului, pe 8 august.

Dedicată artiștilor noi aflați la început de drum, Europe Stage, ca reuni 30 de nume din 20 de țări din toata Europa, precum artistul hip-hop francez Hippocampe Fou, formația olandeză Jungle By Night, cehii de la Pipes and Pints, trio-ul belgian L’ Or du Commun și multi alții.

Samsung Colosseum Arena este o scenă imersivă 360 de grade, construită integral din paleți și pregatită să găzduiască 27 de DJ din toată lumea, incluzându-i pe B. Traits, Avalon Emerson, Objekt, Red Axes, Blawan, wAFF, Anna, Black Asteroid, Butch sau Fjaak.

Line-up-ul complet al festivalului de anul acesta include peste 1000 de artiști ce se vor desfășura pe mai mult de 60 de scene, într-un mix divers de muzică, teatru, cabaret, instalații, performance-uri și artă. Sunt așteptați peste 500,000 de participanți din peste 100 de țări, similar anilor anteriori.

Editia 2019 va aduce și o serie de noi inițiative de mediu în completarea celor lansate în anii anteriori sub umbrela Green Sziget, incluzând folosirea paharelor reciclabile, workshop-uri și evenimente pe teme de mediu, acțiuni de reciclare și colectare selectivă a deșeurilor.

Bilete și abonamente Sziget Festival 2019

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2019 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.com, la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi. Ultimele prețuri promoționale sunt disponibile până pe 9 mai, urmând ca apoi vânzarea să se facă doar la preţurile întregi.

Bilet pentru 7 zile (include acces la festival pentru 7 zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 339€

Bilet pentru 5 zile (include acces la festival pentru 5 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 299€

Bilet pentru 3 zile (include acces la festival pentru 3 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 219€

Bilet pentru o zi (include acces la festival pentru o zi de festival, acces la camping obişnuit şi duşuri în cazul achiziţionării pentru 2 zile consecutive)
Preţ întreg: 79€ (pentru 8, 9, 10, 11 şi 12 august)
Preţ întreg: 99€ (pentru 13 august)