Sâmbătă, 28 august 2021 (București), vineri, 3 septembrie 2021 (Mamaia) și vineri, 17 septembrie 2021 (Iași) are loc seria de party-uri de muzică electronică NOMVD. Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic, cu artiști de muzică electronică, decor custom-made și dansatori costumați care vor anima atmosfera.

Palms Trax, DJ Tennis, The Hacker, Man Power, Capablanca, Kosta și Mehmet Aslan se numără printre DJ-ii care vor mixa la cele 3 petreceri NOMVD.

Program NOMVD, la București, Mamaia și Iași

Sâmbătă, 28 august 2021
București, Combinatul Fondului Plastic
16:00 – 02:00

Palms Trax
Man Power
Mehmet Aslan
Eddie Lanzat

Vineri, 3 septembrie 2021
Mamaia, Form Beach
16:00 – 02:00

DJ Tennis
Sascha Funke
Capablanca
Gemini Brothers

Vineri, 17 septembrie 2021
Iași, The Secret
16:00 – 02:00

The Hacker
Tama Sumo
Alexandru Jijian
Kosta

NOMVD își face debutul pe 28 august, la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti, cu Palms Trax (unul dintre cei mai apreciați DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA si rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave si nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu înclinații către imnuri folk tradiționale îmbinate impecabil cu muzica electronica moderna) si Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub label-uri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald si Doreen Recordings).

Al doilea eveniment este programat pentru 3 septembrie, în Mamaia, la Form Beach, cu un line-up care îi va include pe DJ Tennis (manager de turneu de trupa punk rock, bucătar profesionist si acum DJ și producător de success, care mixează de la disco la techno și de la house la funk, fondator si A&R al casei de discuri Life and Death), Capablanca (C.P.I./ Discos, DJ carismatic si eclectic, producător și fondator al casei de discuri Discos Capablanca) și Gemini Brothers (ritmurile, liniile de bass si sunetele complexe si intense sunt motivele pentru care au scos piese la case de discuri legendare ca Moodmusic, Skint/BMG, Eskimo, or Miami’s Bad Barbie). Un al patrulea DJ va fi adăugat in line-up curând.

Ultimul eveniment din seria NOMVD a acestui an va avea loc pe 17 septembrie, la Iași, la The Secret. Line-up-ul de închidere a seriei va include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro si New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public ca principalul fondator al Electroclash-ului), Kosta (cu o cariera de aproape 20 de ani, e prezent in industrie la o multitudine de festivaluri si cluburi cu un spectru larg de muzica de la funk, disco, afro house, la house si dark disco) si Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio show si iubitor de muzica electronica, a împărțit scena cu nume ca Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing). Un al patrulea DJ se va alătura lineup-ului din Iași curând.

Bilete NOMVD – the post-apocalyptic rave

Biletele pentru seria de petreceri NOMVD pot fi achiziționate din rețeaua IaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la prețul de 75 lei (București), 65 lei (Constanța) și 60 lei (Iași).

Reguli de acces

Intrarea se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Seria de evenimente NOMVD va avea loc în aer liber, cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentelor.

Informații SARS-CoV-2:

Potrivit legislației în vigoare, accesul în incintă și participarea la eveniment sunt permise doar pentru:

  • persoanele care pot dovedi că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care pot dovedi că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioare confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

*Documentația doveditoare trebuie să fie eliberată de laboratoare medicale acreditate.

Pentru cei dintre voi care nu bifează niciuna dintre variantele de mai sus și sunt dispuși să se testeze, la intrare va exista un punct de testare rapidă, în ziua evenimentului (sâmbătă, 28 august), între 16:00 și 24:00, organizat împreună cu Spard Team.

Cum se face testarea rapidă la locație:

  • Spard Team va pune la dispoziție un cod QR la punctul de testare de la intrarea în eveniment; deținătorii unui bilet de acces care doresc să se testeze trebuie să scaneze codul QR, care îi va duce la un formular online pe care trebuie să îl completeze; va rugăm să va asigurați că aveți asupra voastră cartea de identitate sau pașaportul;
  • Prețul unui test rapid antigen pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este 30 de lei și trebuie plătit de participantul la eveniment, doar cu NUMERAR;
  • Echipa medicală Spard Team va recolta apoi probe cu ajutorul unui exudat nazofaringian;
  • Rezultatele testului vor fi eliberate în aproximativ 10 minute de la recoltarea probei, iar deținătorii unui bilet care vor primi un rezultat negativ al testului vor putea apoi să se îndrepte către poartă de intrare în eveniment, unde trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului și biletul de acces, pentru validare.

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.