No Mercy, Snap!, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MCCulture Beat şi Robin S vor concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 21 decembrie 2012. Evenimentul poartă denumirea: „I Love the 90’s” şi îi are în line-up şi pe Delia şi Animal X.

„I Love the 90’s” este dedicat tuturor celor care vor să retrăiască serile din anii ’90 în care încingeau ringurile de dans pe piese ca „Please Don’t Go”, „The Power” sau „I’ve Been Thinking About You”, sau a căror inimă tresare de fiecare dată când aud ritmurile din acea perioadă.

No Mercy a luat fiinţă în 1995 în Statele Unite. Imediat după lansarea primului album, „No Mercy„, trupa a cucerit topurile muzicale cu piese ca „Where Do You Go”, „Kiss You All Over” sau „Please Don’t Go”. De-a lungul timpului Marty Cintron, Ariel Hernández şi Gabriel Hernández au fost recompensaţi cu discuri de platină şi aur şi au cucerit inimile a milioane de domnişoare din toată lumea.

Snap! a creat o adevărată isterie muzicală în anii ’90. Piesele lor „The Power” şi „Rhythm Is a Dancer” au ocupat prima poziţie în topurile din Marea Britanie şi nu numai, şi s-au luptat pentru primele locurii ale topurilor din toată lumea.

London Beat vin din Olanda şi au deja 24 de ani de carieră. Trupa este recunoscută pentru piese ca „9 A.M (The Comfort Zone)” sau „I’ve Been Thinking About You” care a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100. C+C Music Factory este una dintre reprezentantele de seamă ale dance pop-ului şi hip-hop-ului american al anilor ’90. „Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)” şi „Things That Make You Go Hmmm…” sunt doar câteva dintre piesele cu care membrii trupei şi-au cucerit fanii din toată lumea.

Din Marea Britanie vine ICE MC, rapperul care şi-a făcut debutul pe piaţa muzicală cu „Easy”  la finele anilor ’80. Au urmat apoi „Cinema” şi „Scream” piese care l-au consacrat. Fragma este o trupă originară din Germania, iar piesele lor „Toca Me„, „Everytime You Need Me” sau „You Are Alive” au ocupat primele locuri în topurile britanice. Robin S este una dintre solistele americane care au reuşit să cucerească topurile muzicale din toată lumea în anii ’90. „Show Me Love” şi „Love for Love” sunt doar două dintre piesele sale cunoscute.

Despre evenimentul ce va avea loc la Bucureşti cu câteva zile înanitea Crăciunului, Anca Rebegea de la Smart Events a declarat: „Chiar dacă este un eveniment cu o reţetă europeană, nu poate fi naturalizat decât dacă îi adăugăm şi câteva ingrediente româneşti! Dintre trupele de succes de la sfârşitul anilor 90, Delia şi Animal X au fost preferaţii noştri pentru aceasta ediţie! Sperăm ca la ediţiile următoare să atragem mai mulţi dintre cei care erau în topuri în acea perioadă„.

Bilete „I Love the 90’s” la Sala Polivalentă

Biletele pentru „I Love the 90’s” de la Sala Polivalentă din Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 300 lei
Categoria I: 175 lei
Categoria a II-a: 100 lei
Categoria a III-a: 75 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.