Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai anilor ’90 se vor reuni pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul unuia dintre cele mai populare evenimente dance din Europa, „90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience”. Spectacolul va avea loc pe 6 mai 2017 şi îi va aduce pe aceeaşi scenă pe No Mercy, 3 Sud Est, Turbo B (ex-Snap!), Haddaway, La Bouche şi alţi invitaţi. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate la un preţ promoţional până pe 20 februarie 2017.

Conceptul evenimentului este menit să readucă pe scena de la Arenele Romane atmosfera incendiară de la petrecerile memorabile din acea perioadă de glorie a muzicii dance. Cum îi spune şi titlul, show-ul reprezintă o experienţă unică, un party inedit care adună la un an la altul zeci de mii de spectatori în ţările din Europa Occidentală, unde mai are loc acest eveniment.

Spectacolul este dedicat tuturor iubitorilor de muzică dance, dar mai ales celor care au crescut cu muzica anilor ’90 şi celor care doresc să experimenteze sau să retrăiască o petrecere în atmosfera specifică primelor discoteci din România. Astfel, doritorii sunt invitaţi să testeze experienţa celui mai impresionant maraton retro, sub forma unui test de rezistenţă de aproximativ şapte ore de muzică live.

Printre invitaţii care vor face publicul român să vibreze pe ritmuri dance se numără şi No Mercy, Turbo B, Haddaway şi La Bouche, care vor interpreta doar hituri alese. Pentru încă o noapte, fanii vor putea dansa şi cânta alături de artiştii lor favoriţi, care vor anima petrecerea până dimineaţă, exact ca la baieramurile de altă dată de la care se pleca doar în zori.

Reprezentanţii de top ai perioadei, băieţii de la 3 Sud Est, sunt unii dintre cei mai aşteptaţi artişti care vor lua parte la show. Trupa şi-a propus să transforme Arenele Romane într-un adevărat ring de dans, în care cu toţii vor retrăi „amintirile” unei perioade de aur. Formaţia va interpreta atât hiturile care au consacrat-o, dar şi piese lansate recent.

DJ Kicken și DJ Sandy din Amsterdam sunt invitaţii speciali, aceştia vor crește adrenalina și vor întreține atmosfera cu cele mai tari remixuri din toate timpurile. De asemenea, în timp ce volumul va fi la maxim, un spectacol de lumini, lasere şi proiecţii video se va desfăşura în aria Arenelor Romane.

Bilete 90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul 90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience, de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 6 mai 2017, pot fi cumpărate online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ normal
Golden Circle 160 lei cumpără bilete
Accest general 80 lei  cumpără bilete

90’s Dance Xplosion – The Ultimate Party Experience este un eveniment organizat de Premium Booking.