Prima ediţie a festivalului NEVERSEA, cea de-a doua poveste a creatorilor UNTOLD, are loc în perioada 7-9 iulie 2017. Peste 100 de artişti internaţionali de top, printre care nume ce au făcut senzaţie la UNTOLD, dar şi artisti care vor veni pentru prima dată în România, urmează a fi anunţaţi în perioada următoare.

Legenda NEVERSEA spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe. Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.

Drumul spre insula misterioasă va începe pe plaja NEVERSEA, din Constanța, plaja măsurând peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și bineînțeles, răsăritul la malul mării.

Directorul General UNTOLD, Bogdan Buta și Primarul Muncipiului Constanța, Decebal Făgădău au semnat astăzi protocolul oficial de colaborare, ce vizează organizarea festivalului NEVERSEA.

Primele abonamente NEVERSEA Festival 2017, disponibile din 12 aprilie

Primele abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2017, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18:00, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Primele 5000 de  abonamente la pot fi achiziţonate la preţul promoţional de 200 de lei plus taxe.

Preţul final al unui abonament va fi de 420 lei plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile începând de la 600 de lei plus taxe.