Cea de-a doua ediţie a festivalului NEVERSEA se mută pe plaja Modern din Constanţa. În acelaşi timp, Aloe Blacc, vocea hit-ului „Wake me Up” a lui Avicii, şi trupa VAMA sunt noile confirmări la festivalul ce va avea loc între 5-8 iulie.

Plaja Modern devine Plaja NEVERSEA

Începând cu acest an, Plaja Modern din Constanţa devine Plaja NEVERSEA. Astfel, accesul principal se va face dinspre portul Tomis, iar perimetrul festivalului va avea în acest an peste 110.000 metri pătraţi.

De asemenea, scena principală a festivalului NEVERSEA va fi una şi mai impresionantă, cea mai mare ca suprafață construită pe litoralul Românesc, iar zona din faţa scenei va ajunge la peste 12.000 de metri pătraţi.

Aloe Blacc, vocea hit-ului „Wake me Up” a lui Avicii, la NEVERSEA

Aloe Blacc, vocea hit-ului „Wake me Up” a lui AVICII, este un artist şi producător de muzică american, dar şi un actor, om de afaceri şi un mare filantrop. Este cunoscut şi pentru hiturile „I need a dollar” şi „The Man”. Cu piesa „Wake me Up”, Aloe Blacc şi DJ-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de ţări de pe glob.

După show-ul de anul trecut de la festivalul UNTOLD, trupa VAMA vine pe 8 iulie la malul Mării Negre. Tudor Chirilă alături de trupa sa vor cânta piese depe cel mai nou album în limba engleză „Better”, dar şi de piese care i-au consacrat „Nu am chef azi”, „Perfect fără tine” şi multe altele.

The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Axwell & Ingrosso, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, W&W, Tujamo, GTA, Galantis şi mulţii alţii vor urca pe cele 7 scene ale festivalului de la malul Mării Negre.

Bilete şi abonamente NEVERSEA 2018

Abonamentele pentru festivalul NEVERSEA 2018, ce va avea loc în perioada 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa, sunt disponibile în reţelele Entertix şi Eventim, dar şi online pe www.entertix.ro şi www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Pentru zilele de joi şi vineri se pot cumpăra biletele de 1 zi la preţul promoţional de 225 de lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe. Pentru zilele de sâmbătă şi duminică, preţul biletului este de 250 de lei plus taxe, preţul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

Categorie Preţ presale Preţ final Entertix Eventim
Abonament acces general 493.90 lei* 550 lei + taxe  cumpără cumpără
Abonament VIP 990 lei* 990 lei* cumpără cumpără
Bilet joi sau vineri 247.50 lei* 250 lei + taxe  cumpără cumpără
Bilet sâmbătă sau duminică 275 lei* 275 lei + taxe  cumpără cumpără

*Preţ cu taxele incluse.

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD.