Acest eveniment a avut loc in data de 18 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 18 noiembrie 2016, de la ora 22:00, Arenele Romane din Bucureşti sunt gazda unui nou eveniment arena dnb, ce îl prezintă pe Netsky (DJ set), alături de Script MC.

Boris Daenen este un DJ şi producător belgian de muzică drum and bass, cunoscut sub numele Netsky. Acest pseudonim provine de la „virusul” pentru calculatoare, care poartă acelaşi nume. DJ-ul face parte din noua generație de artiști de liquid/funk drum and bass, care au ajuns pe forţele proprii în acest gen muzical. S-a lansat în industria muzicală în anul 2009, iar până în prezent are trei albume proprii lansate. Piesele „Memory Lane”, „Come Alive”, dar şi remixurile „Nobody’s Perfect” (Jessie J) şi „Everyday” (Rusko), se numără printre cele mai apreciate melodii ale artistului.

În aprilie 2012, în timpul unui festival Hospitality, la Brixton Academy, Netsky a dezvăluit proiectul „Netsky LIVE!”. Acompaniat de o echipă de muzicieni, dar şi de vocalişti, Netsky oferă un show complex, preluând controlul clapelor şi sintetizatoarelor.

Netsky a participat la cele mai cunoscute festivaluri de muzică electronică din lume, printre care şi Ultra Music Festival din Statele Unite. De asemenea, artistul belgian a mixat şi la festivaluri din România, precum: UNTOLD şi Electric Castel, dar şi la mai multe petreceri găzduite de Arena Dnb.

De-a lungul carierei sale, Netsky a fost nominalizat la mai multe premii internaţionale, printre care şi „Essential Mix of The Year”, acordat de Radio One. De asemenea, în 2012, albumul „2” al artistului a intrat în top 30 UK și a ocupat primul loc în Belgia.

Bilete Netsky la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru evenimentul Arena Dnb, cu Netsky, de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 18 noiembrie 2016, vor puse în vânzare în curând.

Evenimentul de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de arena dnb.