Myrath, Tiarra şi Aeon Blank sunt trupele care vor cânta în deschiderea concertului HIM, ce va avea loc pe 31 iulie 2015, în parcul Rozelor din Timişoara.

Myrath, trupă de rock progresiv originară din Tunisia, s-a remarcat în cei 14 ani de activitate muzicală prin sound-ul aparte şi modul ingenios în care au îmbinat riff-urile de metal cu armoniile specifice rock-ului progresiv, alături de elementele orientale specifice originii lor.

Tiarra este reprezentanta de seamă a genului gotic/simfonic rock din metalul autohton. Trupa a fost înfiinţată în 2004 şi s-a remarcat prin sound-ul inedit dat de integrarea viorii şi a violoncelului. Cu numeroase concerte la activ, cu materiale discografice bine primite de public, Tiarra a ridicat constat standardul în metalul românesc.

Aeon Blank a luat fiinţă în 2011, muzica lor fiind puternic influenţată de trupe ca: Pink Floyd, Black Sabbath sau Marilyn Manson. Cele două single-uri lansate: „Of Gravity and Passion” şi ” Auguries of Innocence” s-au remarcat în topul Radio Guerrilla.

Trupa finlandeză HIM revine în ţara noastră, după o absenţă de 9 ani, iar acordurile unor piese precum: „Join me in death”, „Funeral of Hearts” sau „Rip out the Wings of a Butterfly” vor răsuna în Mica Vienă, aşa cum mai este cunoscut oraşul de pe Bega.

Bilete HIM în Parcul Rozelor din Timişoara

Biletele pentru concertul HIM ce va avea loc pe 31 iulie 2015, în Parcul Rozelor din Timişoara, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 135 de lei, primele 1000 de bilete fiind deja epuizate.

Număr bilete Preţ
Primele 1000 de bilete 115 lei  SOLD OUT
După epuizarea celor 1000 de bilete 135 lei cumpără bilete

Concertul HIM este organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primăriei Timişoara.