Acest eveniment a avut loc in data de 26 Aug 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 24-26 august 2012, în satul Muscel din comuna Moroieni în judeţul Dâmboviţa are loc cea de-a treia ediţie a festivalului Muscel cLoverFest. Primul festival de coveruri din România va aduce la Muscel pe lângă o serie de expoziţii, târguri şi activităţi pentru copii, vor avea loc o mulţime de concerte ale unor artişti ca: Nişte Băieţi, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz, Nightlosers, Loungerie II, C.O.D.

Program Muscel cLoverFest 2012

Vineri, 24 august 2012

Vineri, 24 august 2012

Open mike
Wilder
Loungerie II
C.O.D.

Sâmbătă, 25 august 2012

Sâmbătă, 25 august 2012

Nightlosers
Nişte Băieţi
Luiza Zan & Jimmy Cserkesz
Ioan Gyuri Pascu

Duminică, 26 august 2012

Duminică, 26 august 2012

Jam session
Open mike (profesionişti şi amatori)


Extra activităţi Muscel cLoverFest 2012

Cei care vor lua parte anul acesta la festivalul din Muscel vor avea parte de o mulţime de surprize pregătite de organizatori:

  • Expoziţie de fotografie pe lemn: artiştii Wood Be Nice participă şi la ediţia diin acest an a festivalului cu o expoziţie de fotografie pe lemn.
  • Activităţi dedicate copiilor: accesul la festival este gratuit pentru copii, acestora fiindu-le pregătite o mulţime de surprize: ateliere de desen, jocuri, spectacol de teatru de umbre Le Jacques
  • Hamace & slackline în livadă: MinorSwing revine la Muscel cu hamace colorate şi hamace „zburătoare” montate în livada de pe deal: un spaţiu de joacă şi/sau de lenevit la umbra nucilor.
  • Djemba: Asociaţia Culturală Macaia vine la cLoverFest cu ateliere de „drumming” pline de ritm.
  • cLoverFest pe două roţi: ca şi la ediţia precedentă festivalul este bike friendly.
  • Târg handmade şi de produse agro-alimentare: pe lângă bijuterii şi hainuţe colorate realizate manual, vizitatotorii îşi vor putea achiziţiona şi produse tradiţionale specifice zonei.
  • cLoverShop: tricouri şi pălării cu logo-ul festivalului
  • Food&Drink: la bucătăria în aer liber vor fi pregătite ciorbe la ceaun, frigărui şi alte preparate pe grătar.

Cum se ajunge la Muscel cLoverFest 2012

Satul este situat la aproximativ 130 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Se poate ajunge cu maşina sau microbuzul până la Moroieni. În cazul în care se merge cu maşina aceasta va fi parcată în Moroieni. Vor exista variante de transport local pe distanţa de 6 km (Moroieni-Muscel, până în apropierea locului de desfăşurare a festivalului).

Bilete şi abonamente Muscel cLoverFest 2012

Biletele şi abonamentele pentru Muscel cLoverFest 2012 sunt disponibile la intrarea în zona de festival la următoarele preţuri:

Bilete: 25 lei/zi (vineri sau sâmbătă)
Abonament: 40 lei

Accesul pentru copii este liber.

Zona de camping oferă posibilitatea de campare pentru aproximativ 500 de corturi, accesul făcându-se pe baza biletului de intrarea.

Informaţii despre zonă, acces, echipament şi regulamentul de participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.cloverfest.com.