MORTEN, Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero, Kadebostany și mulți alții sunt headliner-ii scenei principale a primei ediții MASSIF, ce are loc în perioada 3-5 martie 2023, la Poiana Brașov.

Fiecare scenă a festivalului MASSIF are propriul concept și vine cu genuri muzicale diferite, de la techno, house, rap, trap, pop, hip-hop. Main Stage-ul MASSIF reprezintă perfect această diversitate adusă de festival. Pe lângă artiștii internaționali precum MORTEN, Dimitri Vegas, MATTN, Nicky Romero sau Kadebostany, vor urca și artiști români, ca faimosul trapper Rava, trupa B.U.G Mafia, Delia, Grasu XXL, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike sau INNA.

DJ-ul danez MORTEN, unul dintre cei mai renumiți artiști din noul val, se va alătura celorlalți artiști pe main stage-ul MASSIF. În 2019, odată cu apariția noului gen muzical „Future Rave”, al cărui temelii au fost puse de MORTEN și David Guetta, muzica electronică a cunoscut o schimbare revoluționară. Începuturile acestui proiect muzical, în care cei doi DJ internaționali sunt implicați, au fost un mare succes pentru MORTEN, care a reușit să ocupe locul 39 în TOP 100 DJ Mag în anul 2021.

Un alt nume mare care va fi prezent la MASSIF este Dimitri Vegas, unul dintre cei mai așteptați artiști de muzică electronică. Cu o carieră de peste 20 de ani, Dimitri și-a făcut primii pași ca DJ în anii ’90, mixând în cluburi locale mici împreună cu fratele său Michael. Succesul a venit odată cu lansarea primului lor single, „Liquid Skies” (2009), iar anul următor au fost invitați să compună imnul festivalului Tomorrowland, piesa „Tomorrow (Give in to the Night)”. Dimitri Vegas se bucură de colaborări cu DJ renumiți precum Afrojack, Armin Van Buuren, David Guetta, Martin Garrix și mulți alții.

Însă Dimitri nu va urca singur pe main stage-ul MASSIF, fiind completat de jumătatea sa, Anouk Matton, cunoscută sub numele de MATTN. Deși este destul de nouă în lumea muzicii electronice, artista a ajuns la cele mai mari festivaluri precum Tomorrowland, Sunburn Festival și Creamfields. În anul 2018, a ocupat locul 72 în lista celor mai buni 100 DJ, realizată de revista DJ Mag.

Nicky Romero, așteptat cu mare interes de fanii muzicii electronice, va fi prezent pe scena principală a festivalului MASSIF. Celebrul DJ, cunoscut pentru hit-ul său „Toulouse”, a făcut senzație în România de fiecare dată când a venit și a declarat că fanii români că „oamenii de aici sunt foarte interesați de muzica electronică, oamenii cântă la unison melodiile pe care le pun”. Nicky Romero este un artist renumit la nivel internațional, cu colaborări de succes alături de nume precum Avicii, Calvin Harris și Rihanna.

Kadebostany, prezent la mai multe festivaluri din țară, revine și el la MASSIF. DJ-ul a cunoscut succesul la nivel global cu piesele sale „Mind if I stay” și „Castle in the Snow”. Producătorul elvețian a colaborat cu două artiste din Republica Moldova: Valeria Stoica („Take me to the Moon”), cât și cu Irina Rimes („Letters for her”).

Cu anunțarea lineup-ului mult-așteptat de fani, se anticipează un număr impresionant de participanți, aproape 50.000 în cele trei zile de festival. Organizatorii își doresc să transforme Poiana Brașov în una dintre cele mai populare locații pentru tinerii din Europa. Prin valorificarea potențialului acestei zone, se urmărește dezvoltarea proiectului și crearea unei experiențe care să pună în valoare atât pârtiile de schi, cât și mediul înconjurător, atrăgând astfel și mai mulți turiști în țara noastră.

Bilete și abonamente MASSIF Festival 2023

Biletele și abonamentele pentru prima ediție a festivalului MASSIF de la Poiana Brașov, din perioada 3-5 martie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, sub forma de bilete de o zi sau abonamente pentru toate cele 3 zile, atât Acces General, cât și VIP.

Day Ticket G.A. – Vineri – de la 27 euro plus taxe
Day Ticket G.A. – Sâmbătă – de la 36 euro plus taxe
Day Ticket G.A. – Duminică – de la 27 euro plus taxe

Abonament General Acces – de la 79 de euro plus taxe
Abonament VIP – de la 250 de euro plus taxe

Festivalul MASSIF de la Poiana Brașov este organizat de echipa UNTOLD.