„Eroii străzii” revin în Turbohalle din Bucureşti pe 8 februarie 2014 pentru Street Heroes – Cool as Ice 2014. Cea de-a noua ediţie a festivalului de cultură urbană îi va avea în line-up pe: M.O.P., Massappeals, Jikay, raku, Haarp Cord şi CTC.

Află mai multe detalii despre Street Heroes 2014 – Cool as Ice 2!

Street Heroes – Cool as Ice 2 va reuni sporturile extreme, arta şi muzica într-un mix fresh şi plin de energie, ce îi va ţine „în priză” pe cei prezenţi timp de 24 de ore. Evenimentul va avea un nou setup, cu săli dedicate activităţilor din program: o sală pentru sportul extrem, una pentru entertainment şi cea de-a treia pentru artă, dar şi o zonă dedicată jocurilor. Uşile se vor deschide la 08:00, iar calificările vor începe şi ele destul de devreme.

„Eroii” se vor întrece în competiţii de: skate, BMX, bboy, role şi streetball, cei mai talentaţi calificându-se direct în semifinala din vară. Informaţii despre condiţiile şi modalităţile de înscriere sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului.

Eroii muzicali ai Street Heroes – Cool as Ice 2

De la ora 22:00, în sala dedicată entertainment-ului „eroii” muzicali vor da startul nebuniei. Pe scenă vor urca raperii americani de la Mash Out Posse (M.O.P.), aflaţi în premieră în România. Billy Danze şi Lil’ Fame au o carieră de mai bine de 20 de ani şi nu mai puţin de cinci albume de studio.

Massappeals şi Jikay, britanicii ce aparţin lable-ului All Trap Music vor fi şi ei prezenţi la festival. Scena locală va avea o reprezentare puternică, ca la fiecare ediţie de Street Heroes. raku, Haarp Cord şi CTC sunt artiştii locali ce vor concerta la Cool as Ice 2.

Bilete Street Heroes – Cool as Ice 2

Biletele pentru Street Heroes Cool as Ice 2 vor fi disponibile exclusiv la intrarea în Turbohalle în ziua evenimentului. Preţurile acestora vor varia în funcţie de ora achiziţionării:

Ora achiziţionării biletelor Preţ
Până la ora 16:00* 15 lei
Până la ora 22:00** 30 lei
După ora 22:00 45 lei

* Conţin numai intrarea iniţială. La prima ieşire brăţara se taie şi pentru a intra din nou trebuie achiziţionata o nouă intrare la preţul afişat mai sus, în funcţie de oră.
** Conţin o singură ieşire permisă.