Acest eveniment a avut loc in data de 31 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile ce s-au anunţat pentru weekendul 30 august – 1 septembrie, evenimentul îşi mută locaţia.

Sâmbătă, 31 august 2013, începând cu ora 20:00, în Gaia Boutique Club La Plage Club din Bucureşti Otopeni  va fi o seară specială a label-ului French Express unde vor mixa Moon Boots, Jonas Rathsman şi Isaac Tichauer. Line up-ul va fi completat de Disco Sigaretta.

Americanul Moon Boots a devenit cunoscut pe la mijlocul anilor ’80 prin intermediul Cape Canaveral. În ultimul an a pregătit un catalog impresionant de remixuri, dar şi de exemplare originale. Ultimul său release către fani este „Love Strong”, un single umplut cu voce soul, gust housey şi super-funky.

Jonas Rathsman vine din Suedia, iar muzica a fost centrul universului său în adolescenţă şi nu numai. După ce a devenit un nume cunoscut, la vârsta de 18 ani, pentru organizarea de petreceri din Gothenburg, el a decis să se întoarcă la producția de muzică. EP-ul său de debut, „Tobago”, a fost lansat la sfârșitul anului 2011, și a urmat cu single-urile „Since I Don’t Have You”, „W4W” și printre cele mai recente, „Bringing You Down”.

Piesele sale sunt notabile pentru că dispun de proeminenta voce sentimentală și totodată de sunetul clasic house.

Artistul și producătorul Isaac Tichauer, un veritabil ladies man, s-a întors cu un nou EP extraordinar, „Take over you”, care a fost mai mult decât foarte bine primit de publicul său. Piese de pe acest album au fost prezente în mod regulat în Mixtape-urile celor ca The Magician și Aeroplane.

Modalităţi de transport către La Plage Otopeni

Pentru a facilita accesul la locaţia din Otopeni, organizatorul pune la dispoziţie, în mod gratuit, curse de transport pe ruta Piaţa Revoluţiei – La Plage Club, între orele 20:00 – 02:00 şi respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

Organizatorii recomandă şi utilizarea sistemului “car pooling” (folosirea la maxim a locurilor dintr-o maşină), meţionând proiectul www.4inmasina.ro.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Preţul unui bilet de intrare va fi de 25 lei.