Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 octombrie 2012, începând cu ora 22:00, Mitsabishi va mixa în Elephant Pub din Bucureşti. Alături de el la butoane vor mai fi Dudawles, Archer, Irie Warriors (LIVE Session), Tremour şi Bruster vs. Slimy.

James Pullen sau Mistabishi cum este cunoscut de toată lumea, s-a făcut remarcat încă de la primul său album „Drop” ce a fost lansat în anul 2009, la prestigiosul label Hospital Records. S-a folosit de toată experienţa dobândită până în acel moment, încorporând sunete excentrice pentru acest gen muzical, cum ar fi sunetul produs de ştergătoarele de parbriz (folosite în piesa „Wipe Your Tears”) sau cel de imprimantă (folosit în „Printer Jam” ).

Dudawles şi-a început drumul muzical ca DJ şi producător în Cluj-Napoca încă din anul 2009. Lucrurile au luat amploare după o serie de gig-uri alături de DJi locali dar şi internaţionali, printre care S.P.Y, Netsky, Alix Perez, Logistics, Ed Rush, Lenzman, BTK, Cyantific şi mulţi alţii.

Irie Warriors sunt grupul românesc care promovează muzica şi cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice cât şi piese noi în stilul sound system care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop şi de la uk dub la dubstep.

Archer este proiectul creat în anul 2009, dintr-o joacă, de Liviu Runcan, folosind background-ul sau de tobar şi dorinţa de a face muzică eletronică experimentală de „frecvenţe joase”. În anul 2012, Archer a lansat EP-ul, „The Bass Collective” la label-ul Dubkraft.

Tremour este DJ-ul cu peste 10 ani de experienţă, întotdeauna pregătit să zdruncine publicul în cel mai ordonat mod, cu seturi mai omogene.

Brusten vs. Slimy este duo-ul specializat în seturi pline de energie, genurile preferate de ei fiind drum & bass, breaks şi mai toate subgenurile acestor categorii.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.