În perioada 11-14 iunie 2015, în spatele AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, se desfăşoară METALHEAD Meeting 2015 Open Air. Satyricon, Dark Funeral, Bloodbath, Turisas, Amorphis, The Sirens, Triptykon, Heidevolk, Cruachan, Wind Rose, Primordial, Bucovina, Lacrimas Profundere, Antimatter, Cargo, Demonical, Centinex, Dew Scented, KISS Forever, Arcanorum Astrum, Negura Bunget sunt câteva din numele confirmate la festivalul de 4 zile.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar „CARGO – 30 de ani”, pentru care găsiţi în vânzare şi bilete de doar o singură zi cu preţuri de la 40 de lei.

CONCURS: Câştigă invitaţii la METALHEAD Meeting 2015

Completează formularul de mai jos până joi, 11 iunie 2015, ora 12:00, şi poţi câştiga unul din cele două abonamente duble valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Andrei Marta şi Cătălin Maria. Felicitări!


Scene şi program METALHEAD Meeting 2015

Festivalul METALHEAD Meeting 2015 are două scene: Main Stage şi Talents Stage. Pe Talents Stage se cântă în pauzele de pe Main Stage. Programul complet poate fi găsit mai jos. Acesta poate suferi mici modificări.

Program METALHEAD Meeting 2015
Program METALHEAD Meeting 2015

Acces la METALHEAD Meeting 2015

Porţile festivalului METALHEAD Meeting se deschid joi, 11 iunie la ora 15:00, iar concertele încep la ora 15:30 Pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, porţile se deschid la ora 14:00, iar concertele încep la 14:30 în fiecare zi.

Accesul în perimetrul festivalului este permis pe bază de bilet valid în schimbul căruia veţi primi o brăţară în funcţie de tipul de bilet. Biletele de o zi nu primesc brăţară, ci doar abonamentele. Toate biletele cumpărăte pe care scrie Abonament sunt valabile în toate zilele de festival (indiferent dacă pe ele scrie 12-14 iunie sau 13-14 iunie. În timp, organizatorii au adăugat zile extra aşa că abonamentele sunt valabile pe toată durata festivalului). Accesul în şi din locaţie este permis pe bază de brăţară.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt insoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Zona de festival are o singură zona de acces şi patru ieşiri de siguranţă. La locaţie va fi prezent un cort de prim ajutor cu medic şi ambulanţă.

Activităţi la METALHEAD Meeting 2015

În cadrul festivalului veţi putea face Bungee Jumping, Laser Tag, participa la cel mai mare târg de rock din România powered by Niche Records & METALHEAD – The Rock Market, tatuaje, concursuri cu premii şi multe altele. Plata produselor din THE Rock Market se efectueaza cu cash şi nu pe bază de jetoane. În cadrul THE Rock Market, accesul este gratuit.

Timişoreana va oferi tuturor celor prezenţi un photo booth unde îşi pot imortaliza prezenta la festival şi primi o poză amintire, dar şi multe concursuri cu premii în bere şi tricouri în pauzele de pe Main Stage.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane. Un jeton va avea preţul de 5 lei, atât cât va fi şi preţul unei beri la draft sau al unui suc. Cu un jeton veţi putea cumpăra două ape plate (preţ apă plată 0.5L = 2.5 lei).

Între orele 15:00 şi 18:00 în fiecare zi, organizatorii v-au pregătit şi un Happy Hour unde cu 2 jetoane (10 lei) veţi putea cumpăra 3 beri, oferte similare urmând să fie prezente şi pentru băuturile spirtoase. Pe lângă sucuri, apă, bere, whiskey, Monster Energy şi votcă, mai puteţi găsi în vânzare şi cafea, ceai, long drinkuri, tequila, lichior şi multe multe altele.

Organizatorii pun la dispoziţie şi un food court cu un spaţiu de 1000 de persoane, unde veţi găsi la vânzare: hotdog, burgeri, nachos, popcorn sandwich-uri, salate diverse, mâncare vegană şi vegetariană, mici şi multe altele.

În zona + 18 ani, unde accesul este restricţionat majorilor, Jack Daniel’s v-a pregătit diverse surprize şi oferte bonus printre care fussboll, un Harley, un salon de tatuaje şi multe altele.

Regulament camping

Accesul în zona de camping se face începând cu joi, 11 iunie, la ora 15:00 cu rugamintea de a fi eliberat până luni, 15 iunie, ora 12:00. Campingul este adiacent zonei de festival. Camperii pot părăsi campingul şi zona de festival oricând doresc pe baza brăţării primită la festival. Campingul este gratuit, trebuie doar să vă confirmaţi prezenţa aici până pe 8 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/

Accesul în camping este permis celor care deţin un abonament de patru zile. Campingul este dotat cu duşuri de campanie. Campingul este păzit 24/24. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare. Organizatorii nu răspund de bunurile camperilor lăsate nesupravegheate.

Zona de festival (aflata în imediata apropiere a campingului) conţine un food court care va fi deschis în fiecare zi începând cu ora 15:00 totuşi un bar special va fi amenajat în cadrul festivalului care va fi deschis începând cu ora 10:00. Accesul cu apă din exterior în zona de camping este permis.

Este interzis accesul în camping şi în zona de festival cu:  arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele (vă rugăm luaţi pelerine de ploaie), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. De asemenea vă rugăm să lasaţi animalele de companie acasă.

Meet & Greet

Posesorii de suplimente meet & greet vor primi în timp util pe e-mail informaţiile legate de întâlnirea cu artiştii. Toate trupele au confirmat sesiunile mai puţin Satyricon şi Bloodbath. În pauzele de pe scena mare, pe bază de brăţară, posesorii de suplimente meet & greet pot intra într-o zonă specială în dreapta scenei, unde artiştii vor fi prezenţi înainte sau după ce vor cânta.

Bilete şi abonamente METALHEAD Meeting 2015

Biletele şi abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015, ce se va desfăşura între 11-14 iunie 2015, la Cotroceni Open Air din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Abonament 4 zile – Acces General 119 lei cumpără acum
Abonament 4 zile – Acces General – în ziua festivalului la intrare 140 lei
Abonament 4 zile – Golden Circle 149 lei SOLD OUT
Bilet de o zi valabil vineri – sâmbătă sau duminică 100 lei cumpără acum
Bilet Cargo – 11 iunie – Golden Circle   70 lei cumpără acum
Bilet Cargo – 11 iunie – Acces General  40 lei cumpără acum
Bilet Cargo – 11 iunie – în ziua concertului la intrare 50 lei
Supliment Meet & Greet – valabil doar cu un abonament deja cumparat  200 lei cumpără acum