Basistul Duff McKagan şi toboşarul Matt Sorum din formaţia Guns N’ Roses se alătură lui Johnny Deep, Alice Cooper şi Joe Perry, în cadrul concertului The Hollywood Vampires de la Romexpo din Bucureşti, de pe 6 iunie 2016.

Anul acesta Duff McKagan a revenit definitiv în formaţia Guns N’ Roses, alături de Axl Rose, Slash & co, după plecarea din 1997. În toţi aceşti ani, basistul a făcut parte din mai multe trupe, printre care Velvet Revolver, Jane’s Addiction, dar şi super-grupul Loaded, şi a mai cântat alături de trupa Guns N’ Roses într-un concert din 2010.

Matt Sorum s-a remarcat ca toboşar în emblematica trupă The Cult, înainte de a face parte din trupa Guns N’ Roses. Sorum a mai facut parte şi din formaţiile Y Kant Tori Read, Slash’s Snakepit, Neurotic Outsiders, Velvet Revolver, iar în prezenz este face parte din trupa King of Chaos. Toboşarul a lansat două albume solo, „Hollywood Zen” (2004) şi „Stratosphere” (2014).

Prin concertul de la Bucureşti, The Hollywood Vampires vor a aduce şi un tribut artiştilor care nu se mai află printre noi, cum ar fi David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead şi nu numai. Turneul trupei curpinde 5 ţări europene, România fiind singura ţară din această zonă georgrafică în care super-grupul vor concerta.

Bilete The Hollywood Vampires la Bucureşti

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires, de pe 6 iunie 2016 de la Romexpo din Bucureşti, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ întreg
Diamond Circle 459 lei cumpără bilete
Golden Circle 279 lei cumpără bilete
Normal Circle 169 lei cumpără bilete

Concertul The Hollywood Vampires de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.