Muzica electronică va avea reprezentanţi săi la Blaj aLive 2014 între 7 şi 8 iunie. Stilul muzical a primit anul acesta o scenă proprie pe Câmpia Libertăţii, scenă pe care vor urca printre alţii: Matias Aguayo, Tobias Thomas, Coma Live, Matthias Meyer şi Barnt.

Matias Aguayo revine în România la doar câteva luni după prestaţia de la Palatul Ghika din Bucureşti, de la începutul anului. DJ-ul din Santiago de Chile este cunoscut în toată lumea prin seria de petreceri gratuite, BumBumBox, organizate pe străzile din oraşe ca Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Sao Paulo, Medellin. Show-urile sale cuprind o mulţime de surprize, de la utilizarea propriei sale voci la folosirea percuţiei, Matias Aguayo ştie să îşi captiveze de fiecare dată audienţă.

Matthias Meyer este unul dintre DJ-ii de seamă ai lable-ului Liebe*Detail. Artistul german a avut dintotdeuna o pasiune infinită pentru house şi tehno. Stilul său muzical cuprinde influenţe din hi-tech din Detroit şi Chicago.

Duoul german Coma va fi prezent la Blaj pentru a încânta fanii stomp-ului de la noi. Marius Bubat şi Georg Conrad şi-au început colaborarea în 2007 şi de atunci au lucrat cu artişti precum: Roosevelt, Vimes, MIT sau Ada.

Tobias Thomas a debutat ca DJ în anii ’90. De atunci, Tobias a mixat alături de artişti ca: Dettinger, Superpitcher, Jorg Burger, Geiger, M. Mayer şi Reinhard Voig. Membru al familie Kompakt, Tobias a făcut şi o pasiune pentru jurnalism, intervievând muzicieni ca: Sven Väth, The Pet Shop Boys, Depeche Mode, sau Justin Timberlake.

Un alt nume confirmat pentru noua scenă a festivalului este Barnt. Artistul german a fondat Magazine cu Crato şi Jens-Uwe Beyer, în 2010. În acelaşi an debuta cu EP-ul „What Is A Number, That A Man May Know It?”, ce avea să îl aducă în atenţia unor importanţi DJ ai lumii. Au urmat apoi o mulţime de piese şi show-uri pe scenele din toată lumea.

Cea de-a doua ediţie de Blaj aLive va aduce pe Câmpia Libertăţii muzicieni ca: Awolnation, Seether, VUNK, Zdob şi Zdub, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and The Backstabbers, Gasolines şi Blackstar.

Bilete şi abonamente Blaj aLive 2014

Biletele şi abonamentele pentru Blaj aLive 2014 sunt disponibile atât în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, cât şi pe platforma shop.artmania.ro la următoarele preţuri:

Categoria Preţ
Abonament + Camping (1000 de unităţi) 50 lei cumpără bilete
Abonament 30 lei cumpără bilete
Bilet ziua 1 15 lei cumpără bilete
Bilet ziua 2 15 lei cumpără bilete