Acest eveniment a avut loc in data de 17 Mar 2024.
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov, are loc cea de-a doua ediție a festivalului MASSIF. Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré și mulți alții vor urca pe scenele celui mai așteptat festival de iarnă, atât pentru iubitorii de muzică, cât și de munte.

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. După primul anunț, pe scenele festivalului Massif vor urca Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

https://www.youtube.com/watch?v=67aPyCTB2nk

MASSIF este o experiență unică și exclusivă pentru această parte a Europei, un takeover de 4 zile și 3 nopți conceput special pentru stațiunea montană Poiana Brașov. Limitat la o capacitate totală de 12.000 de persoane/zi, MASSIF te aduce mai aproape de artiștii tăi preferați decât orice alt festival și ai parte de zăpadă, pârtii, schi, snowboard, cele mai cool ținute de iarnă, vendori speciali de mâncare și băutură, muzică răspândită în 2 scene principale și 1 spot muzical, plus alte 2 scene partenere de apres-ski, producție tematică de festival.

Mai multe informații despre programul pe zile al festivalului urmează a fi comunicate în perioada următoare.

Bilete și abonamente MASSIF Festival 2024

Biletele și abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului MASSIF de la Poiana Brașov, din perioada 14-17 martie 2024, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, sub forma de bilete de o zi sau abonamente pentru toate cele 4 zile, atât Acces General, cât și VIP.

Day Ticket G.A. – de la 39 euro plus taxe
Day Ticket VIP – de la 89 euro plus taxe
Abonament General Acces – de la 119 de euro plus taxe
Abonament VIP – de la 249 de euro plus taxe

Abonamentele pot fi achiziționate și sub forma de pachete ce includ acces pentru mai multe persoane, aceasta având reduceri speciale.

Locuitorii din Brașov și Prahova, au de asemenea, prețuri speciale la abonamente.

Festivalul MASSIF de la Poiana Brașov este un eveniment organizat de UNTOLD Universe.