Acest eveniment a avut loc in data de 3 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 3 februarie 2017, de la ora 22:00, Markus Schulz revine în România cu un nou show, „Open to Close”, care va avea loc la Kristal Club din Bucureşti. 

După spectacolul susţinut la Arenele Romane cu an în urmă, Markus Schulz revine în Bucureşti, de această dată în Kristal Club, pentru a petrece alături de români într-un show de ritmuri trance şi dance. De asemenea, celebrul DJ are un motiv în plus de petrecere, deoarece data în care va avea loc spectacolul de la Bucureşti coincide cu data sa de naştere. Aşadar, Schulz îşi propune să îşi sărbătorească cea de-a 43 aniversare, alături de toţi fanii săi din România.

Desemnat ani la rând „America’s Best DJ”, Markus Schulz este unul dintre cei mai votaţi şi apreciaţi DJ-i din întreaga lume. Schulz şi-a făcut debutul în lumea muzicii la încputul anilor ’90, când remixa diferite hituri celebre la diverse petreceri din America. De atunci, DJ-ul a lansat 14 albume de studio, şi peste 50 de single-uri, EP-uri şi compilaţii. Remixurile sale pentru piesele „Intuition” şi „Stand” au fost clasate pe primul loc în topul Billboard Club Chart.

În ultimii 10 ani, Markus Schulz a contopit genurile muzicale progressive-house şi trance, într-o manieră originală, creată chiar de el. Stilul său unic a răsunat pe scenele multor festivaluri de renume din lume, precum: Electric Daisy Carnival, Electric Zoo, Monster Massive, Together As One, Ultra Music Festival, Amsterdam Dance Event, Nature One, Dance Valley, Love Parade, Global Gathering, Creamfields, ETD Pop, Trance Energy 2010, Bang Music Festival şi Future Music Festival.

De-a lungul carierei sale, Schulz a colaborat cu mai mulţi artişti celebri din industria muzicală internaţională, printre care: Depeche Mode, Madonna, Everything but the Girl, Jewel, OceanLab, Gabriel & Dresden, Télépopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book of Love, Blue Amazon şi PQM. De asemenea, din 2012 a început şi o colaborare cu Adina Butar, cântăreaţă din România, care este prezentă pe multe dintre piesele DJ-ului.

Bilete Markus Schulz la Kristal Club din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul pe care Markus Schulz îl va susţine la Kristal Club din Bucureşti, pe 3 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general 50 lei bilete
VIP 80 lei  bilete

Show-ul Markus Schulz de la Kristal Club din Bucureşti este organizat de WeTrance Events.