Acest eveniment a avut loc in data de 1 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 1 decembrie 2012, The Push din Bucureşti vă invită la MAREA UrNIRE.

Vor urca pe scenă: Dragonu’, Emil Teleagă (AFO), Morometzii, Mr. Levy, Dan Basu, Karie, Gani & Liry, Bogdan (El Negro), Xela Nam, Pumn de Ţărână şi Kapushon.

Invitaţi speciali : Liviu Mihaiu (Radio Guerilla) şi Oreste Teodorescu.

Dragonu’ este un artist controversat însă cu adevărat îndrăgit de către iubitorii genului. Mesajele pieselor sale pot fi considerate greu de digerat, iar una dintre piesele cu mesaj „pur românesc” este „Patria”, o piesă care face o scurtă trecere în istoria şi cultură românească.

Cu 4 albume lansate, colaborări cu artişti respectaţi în underground-ul românesc, dar şi premii pentru „Battle Of Da Dome”, Emil Teleagă (AFO) are cu ce să se mândrească.

„România, trezeşte-te” sunt cuvintele care se citesc pe buzele românilor încă de când cei de la Morometzii au lansat această piesă.

http://www.youtube.com/watch?v=1pJsjZxU044

Mr. Levy este un artist foarte cunoscut iar una dintre piesele reprezentative este „Laşi sau eroi”, în colaborare cu Cedry2k.

Gani şi Liry formează un duo de excepţie pe scena hip hop-ului românesc, cele două artiste demonstrând că feminitatea, dragostea şi respectul pentru valorile culturale şi sociale şi muzica hip hop nu se exclud.

Karie este un rapper cu mulţi ani în mișcarea, a beneficiat până acum de un material solo, colaborări cu artişti renumiți din branşă, dar şi numeroase apariţii la radio.

Bogdan Negroiu este liderul primei formaţii de reggae din România, El Negro. Versurile de dragoste, versurile pacifiste, mesaje care îndrumă către păstrarea valorilor şi a indentităţii sunt câteva dintre caracteristicile piselor El Negro.

Alex Mirea, cunoscut ca şi Xela Nam, este un artist hip-hop ce a avut o contribuţie signifiantă pentru multe materiale discografice.

Pumn de Ţărână este numele de scenă al unui artist hip hop din Botoşani, artist ale cărui piese surprind prin mesaj şi încărcătură emoţională.

Kapushon este un tânăr artist din Republica Moldova ale cărui piese sunt pline de mesaje înţele sau mai puţin înţelese de către ascultători.

Dan Basu este un adevărat artist vizual contemporan, împletind armonios cariera de artist vizual cu cea de DJ.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Banii vor fi donaţi în contul lui Răzvan Curta, care a suferit un grav accident, fiind lovit de o maşină.