Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jul 2023.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 16 iulie 2023, de la ora 15:00, renumitul DJ și producător Marco Carola va susține un show Day and Night la The Mission x Beach pe plaja La Nueva Cucaracha, din Mamaia. Atmosfera va fi întreținută și de alți artiști de top precum Franky Rizardo, Sublee și Vizan.

DJ-ul și producătorul Marco Carola, originar din Italia, este recunoscut la nivel mondial ca un ambasador al genului muzical techno și este apreciat în diverse subgenuri precum electro-techno, minimal techno și tech house. De la începuturile sale în Napoli, Italia, în anii ’90, talentul său l-a propulsat rapid pe cele mai mari scene muzicale din întreaga lume. Marco Carola a jucat un rol important în promovarea și dezvoltarea muzicii electronice și techno în acea perioadă. Astăzi, el este considerat unul dintre cei mai respectați și influenți artiști din industrie. Acesta a obținut rezidențe în cluburile de top din Ibiza și este fondatorul evenimentului muzical „Music On”, care a câștigat foarte multă popularitate în rândul iubitorilor de muzică electronică. O caracteristică distinctivă a lui Marco Carola este tehnica sa impresionantă de a mixa pe trei deck-uri și de a susține seturi de lungă durată. Pe lângă cariera sa ca DJ de succes, Marco este și un producător prolific, ceea ce îl face unul dintre cei mai căutați și apreciați DJ-i din lume în prezent.

Franky Rizardo este un DJ, producător și proprietar al label-ului LTF Records, provenind din Olanda. El este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentați artiști exportați de Olanda în industria muzicii electronice. Cariera sa solidă în producție muzicală este susținută de lansări la case de discuri de top, iar ca DJ, el se bucură de apreciere atât pe scenele marilor festivaluri, cât și în cluburi din întreaga lume. Stilul său distinctiv în muzica electronică îl diferențiază și îl face remarcat în industrie. Franky Rizardo aduce cu el o pasiune contagioasă pentru muzică și un talent deosebit în a crea atmosfera perfectă pentru audiență.

Sublee, un artist apreciat din România, este cunoscut pentru abilitatea sa de a crea o energie extraordinară în timpul seturilor sale. Pe lângă talentul său ca DJ, el se evidențiază și ca un producător remarcabil, cu mai multe albume lansate, precum „Metereze” și „1st Dance”. Aceste albume sunt o dovadă a creativității și abilităților sale muzicale remarcabile în domeniul muzicii electronice. Sublee reușește să aducă o perspectivă unică și o atmosferă incendiară în fiecare set pe care îl susține, captivând audiența și creând o experiență muzicală memorabilă.

Vizan, un alt artist talentat din România, este cunoscut pentru sound-ul său atemporal și pentru carisma sa în comunicare și conexiunea cu publicul. Sound-ul său atemporal oferă o experiență muzicală deosebită, captivând audiența într-un mod specific. Cezar Vizan creează o atmosferă specială și nu lasă pe nimeni indiferent prin prestația sa vibrantă și indiferent de genul muzical abordat, reușește să transmită pasiune și să creeze momente de neuitat pentru cei prezenți la evenimentele la care participă.

The Mission X Beach promite să ofere o experiență muzicală de neuitat, cu artiști de calitate și o atmosferă deosebită de petrecere.

Bilete The Mission x Beach din Mamaia

Biletele pentru evenimentul The Mission x Beach din Mamaia de pe 16 iulie 2023, pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, la următoarele categorii de preț:

General Access – 125 lei
VIP – 250 lei
Pachet VIP (masă VIP + 10 bilete VIP) – 7750 lei
Pachet Super VIP (masă Super VIP + 10 bilete Super VIP) – 15500 lei

Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este strict interzis!

Evenimentul The Mission X Beach este organizat de The Mission.