Madame Hooligan, formaţia lui Radu Almăşan, fostul membru al trupei Bosquito va concerta în deschiderea lui James Walsh, solistul trupei Starsailor. Evenimentul va avea loc pe data de 4 februarie 2011 la The Ark Underground din Bucureşti începând cu ora 21.00.

Madame Hooligan va concerta pentru prima oara în România în cadrul evenimentului din clubul bucureştean. Trupa a luat fiinţă în 2007 în Los Angeles când Radu Almăşean, Andrei Cebotari (fostul toboşar în trupele Zdob şi Zdub şi Bosquito) şi David Ballon i-a pus bazele. În doar doi ani, trupa a reuşit să işi câştige fanii în Statele Unite concertând pe scenele celor mai mari cluburi din L.A. şi nu numai. Prezenţi de mai multe ori pe coperta „The Deli Magazine”, una dintre cele mai apreciate publicaţii specializate în muzica indie/alternative, membrii trupei au concertat in faţa a peste 40.000 de oameni în deschiderea meciului de baseball Cardinals-Cubs de pe stadionul Busch din St. Louis, Missouri.

În 2009 David şi Andrei au părăsit trupa din motive personale, la începutul lui 2010 Madame Hooligan revenind pe scenă într-o nouă formulă. Astfel, alături de Radu Almăşan (voce/chitară) pe scenă sunt prezenţi la concertele Madame Hooligan şi Felix Mircea Moldova (tobe), Austin Jesse Mitchell (bas/clape) şi Benjamin David Erdreich (chitară electrică).

Concertul Madame Hooligan de la Bucureşti face parte din primul turneu european al trupei. Evenimentul care va avea loc în The Ark Underground este susţinut de Heineken si Emagic, intrarea fiind de 50 de lei.

Foto: www.facebook.com

Citeşte despre: , , ,