Macklemore, 6LACK şi Michael Kiwanuka sunt ultimele nume confirmate pentru ediţia de anul acesta a Sziget Festival ce va avea loc în perioada 7-13 august 2019, pe insula Obuda din Budapesta.

Ei se alatură artiştilor deja confirmaţi precum Ed Sheeran, Florence and the Machine, Foo Fighters, The 1975, Post Malone, Twenty One Pilots, Martin Garrix, The National, James Blake, Richard Ashcroft, Years & Years, Tove Lo şi mulți alții.

Macklemore este un rapper şi compozitor american devenit cunoscut in 2012 cu single-ul Thrift Shop, după care au urmat patru premii Grammy şi alte hit-uri.

6LACK este tot un rapper american cu multiple nominalizări la premiile Grammy, recunoscut pentru piesa „Prblms” inclusă pe albumul de debut.

Michael Kiwanuka este un cântăreţ englez de folk-rock apreciat pentru calitatile sale vocale şi pentru modul în care captizează publicul din diferite tari ale lumii. A strâns de-a lungul carierei numeroase nominalizări la Brit Awards, MTV Europe Music Awards, Mercury Prize şi BBC Music Awards şi a câştigat diferite premii.

Bilete și abonamente Sziget Festival 2019

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2019 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.com, la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi. Ultimele prețuri promoționale sunt disponibile până pe 9 mai, urmând ca apoi vânzarea să se facă doar la preţurile întregi.

Bilet pentru 7 zile (include acces la festival pentru 7 zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 339€

Bilet pentru 5 zile (include acces la festival pentru 5 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 299€

Bilet pentru 3 zile (include acces la festival pentru 3 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Preţ întreg: 219€

Bilet pentru o zi (include acces la festival pentru o zi de festival, acces la camping obişnuit şi duşuri în cazul achiziţionării pentru 2 zile consecutive)
Preţ întreg: 79€ (pentru 8, 9, 10, 11 şi 12 august)
Preţ întreg: 99€ (pentru 13 august)