Acest eveniment a avut loc in data de 28 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, începând cu ora 23:00, Ludmilla şi Palotai în Club Midi din Cluj-Napoca. Line up-ul va fi completat de DJ Snow & MC Agent.

Ludmilla este unul din cei mai de succes DJi şi produceri de breakbeat ai ultimilor 10 ani. Are la activ peste 1500 de show-uri în Europa şi a apărut pe scenă alături de cele mai mari nume ale genului, de la Skrillex la Goldie şi de la Krafty Kuts la Pendulum. Aceasta este cunoscută şi iubita de publicul român, seturile sale energice, pline de balans şi muzicalitate fiind deja consacrate în ţara noastră.

E puţin probabil ca cineva interesat de scena muzicii electronice din Europa de Est să nu fi auzit de Zsolt Palotai şi dj seturile sale eclectice. Acesta a revoluţionat scena de muzica electronică maghiară, reuşind ca de peste 20 de ani să se menţină în vârful topurilor, cu apariţii live, de multe ori zilnice. A reuşit întotdeauna să transceadă barierele impuse de stiluri şi trenduri muzicale, selectând cele mai noi, interesante şi influente piese.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei până la ora 00:00 şi 20 lei după această oră.