LP, noua senzaţie a muzicii internaţionale, cântă în premieră la Bucureşti, iar Asaf Avidan revine cu un concert acustic emoţionant în cadrul evenimentului Full Moon Live, pe 16 şi 17 septembrie 2016, la Arenele Romane. Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia şi Imagination Orchestra completează programul concertelor.

LP (Laura Pergolizzi) cântă rock, pop, indie rock, indie pop şi alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulţi alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este „Lost on you”, lansat în iunie 2016.

Cântăreţul israelian de muzică folk-rock, Asaf Avidan a crescut în Jamaica şi New York. Artistul şi-a lansat albumul de debut „The Reckoning”, în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man”, în 2009, în colaborare cu trupa The Mojos. În 2012, fragmente din melodia „Reckoning Song” au fost folosite de DJ-ul Wankelnut pentru remix-ul „One Day”, care a devenit un hit internaţional care l-a împins pe Asaf pe poziţii fruntaşe în topurile din Germania, Austria şi Elveţia.

În acelaşi an şi-a lansat albumul „Different Pulses”, urmat în 2015 de al doilea album solo, „Gold Shadow”. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, „Through the Gate”, ambele părți au pornit proiecte pe cont propriu.

Vineri, 16 septembrie 2016

DJ Set
Yelllow (RO)
DJ Set
Lucia (RO)
DJ Set
Asaf Avidan (ISR)

Sâmbătă, 17 septembrie 2016

DJ Set
Imagination Orchestra (RO)
DJ Set
Moonlight Breakfast (RO)
DJ Set
LP (USA)

Bilete şi abonamente Full Moon Live la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele şi abonamentele pentru cele două zile ale evenimentului Full Moon Live, ce are loc pe 16 şi 17 septembrie 2016, la Arenelor Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Abonament 199 lei cumpără abonamente
Bilete 16 septembrie – Regular 129 lei cumpără bilete
Bilete 17 septembrie – Regular 129 lei  cumpără bilete
Bilete 16 septembrie – Golden Ring 149 lei  cumpără bilete
Bilete 17 septembrie – Golden Ring  149 lei  cumpără bilete

Festivalul Full Moon Live de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de Events.