Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , din , .

În perioada 21-22 septembrie 2012, Low Deep T va susţine două concerte în Club B.O.A. din Bucureşti şi Club Divino din Galaţi. Aceste concerte fac parte din Low Deep T Romanian Tour.

Low Deep T este un artist internaţional, cu o bogată experienţă în industria muzicală. Cunoscut ca TJ Cases, în Marea Britanie, reacţiile pozitive primite pentru compoziţiile sale nu au întârziat să apară. La scurt timp artistul a decis să apară pe scena muzicală sub numele de Low Deep T.

Low Deep T poate părea un nume nou, la început de drum, pe scena internaţională a muzicii house, însă, în realitate acesta este un producător şi compozitor prolific în Marea Britanie. Stilul Low Deep T reprezintă deja un trademark în lumea muzicii house, combinând piese de dragoste cu beat-uri Afro.

Cu numeroase single-uri în spate, „Big Love”, „Feelings for you”, „Let’s go back”, dar şi cu un album lansat în 2011, anul acesta Low Deep T revine cu o nouă piesă, numită „Casablanca”. Single-ul se bucura deja de succes pe posturile de radio mainstream din România, iar în scurt timp piesa va beneficia şi de un videoclip filmat în cadrul turnelui.

Până acum Low Deep T Romanian Tour s-a desfăşurat:
– 14 septembrie (Club Crema Mamaia)
– 15 septembrie (Club Marinarul Bacău)