În perioada 5-11 octombrie 2015, fascinantul spectacol produs de Michael Flatley – „Lord Of The Dance” revine în România cu 5 reprezentaţii a celui mai recent show, „Dangerous Games!”, pe scenele din Constanţa, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara.

După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în faţa publicului internaţional cu o nouă producţie, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator. „Dangerous Games!” prezintă o nouă abordare din toate punctele de vedere a spectacolului. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din „Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentaţii i-au fost adăugate proiecţiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale.

Spectacolul de sunet şi imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre  forţele binelui şi forţele răului.

Aflaţi în turneu mondial, irlandezii care dau viaţă poveştii puse în scenă de însuşi Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Romania pentru o serie de spectacole de excepţie. De data aceasta Flatley prezintă o abordare inedită și neaşteptată, în care coregrafia, efectele vizuale şi luminile ne vor introduce într-o lume mitică şi captivantă.

Program Lord Of The Dance – Dangerous Games!

Oraş Data Locaţia Bilete
Constanţa 5 octombrie 19:00 Casa de Cultură a Sindicatelor bilete
Bucureşti 6 octombrie 20:00 Sala Palatului bilete
Braşov 7 octombrie 19:00 Sala Sporturilor bilete
Cluj-napoca 10 octombrie 20:00 Sala Polivalentă bilete
Timişoara 11 octombrie 20:00 Sala Olimpia bilete

Biletele pentru spectacolele „Dangerous Games!” susţine de către Lord Of The Dance în Constanţa, Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara pot fi achiziţionare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri de variează între 100 şi 350 lei, în funcţie de poziţionarea în sală.

Spectacolele Lord Of The Dance – „Dangerous Games!” din Constanţa, Bucureşti şi Braşov sunt organizate de Project Events, iar cele de la Cluj-Napoca şi Timişoara sunt organizate de către TiMAF.