Acest eveniment a avut loc in data de 20 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, de la ora 22:00, arena dnb prezintă Hospitality România 2014 cu Logistics, S.P.Y. şi Fred V & Grafix, la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de ei îi vom vedea şi pe MC Dynamite (UK), JTR (Sibiu) şi BEEPO (Timişoara) cu băieţii de la VLC şi Black Pixel la visuals.

CONCURS: Câştigă invitaţii la party-ul Hospitality România 2014

Completează formularul de mai jos până vineri, 19 septembrie 2014, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane. Câştigătorii va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Gajgan Silvan şi Popescu Raluca. Felicitări!


Logistics a crescut cu o dieta compusă în egală măsură din compoziţii downtempo bazate pe chitară, cât şi pe ritmuri de drum and bass, o pasiune care a luat amploare datorită LP-ului Full Cycle – „Music Box”. Artist exclusiv Hospital înca din 2004, Logistics a devenit cunoscut prin imnuri ca „Together”, „Space Jam”, „The Trip”, „Release The Pressure” şi prin stilul său care facea legatura între liquid funk şi un drum and bass dansabil, dancefloor-oriented.

După doi ani în care s-a dedicat altor proiecte, Logistics revine în forţă în 2014 cu noul album denumit „Polyphony”. Release-ul conţine 12 piese noi în stilul clasic Logistics şi Hospital, plin cu piano chord-uri optimiste, bassline-uri euforice şi vocale atmosferice.

Stramutat din Sao Paolo în Londra acum 11 ani, S.P.Y. nu a pierdut nicio secundă şi a devenit în scurt timp un nume popular în scena drum and bass din Marea Britanie. După doar 6 luni de lucru cu echipamente de bază, talentul înnăscut al lui S.P.Y. pentru producţie i-a adus primul release semnat la Metalheadz în 2005, urmat de unul la sublabel-ul Hospital, Medschool în 2006.

Talentul i-a fost confirmat atunci când Friction a inclus cinci din piesele sale pe compilaţia MoS, în timp ce Andy C a ales patru piese pentru al sau „Nightlife”. Nu s-a dat înapoi nici de la remixuri, fiind căutat de nume ca Deadmau5, Claude von Stroke, LTJ Bukem, Chase & Status, Delilah, Zinc ft MS Dynamite, în timp ce varianta sa la piesa „In The Waiting Line” a celor de la Zero7 a devenit semnatura din seturile sale live.

In 2012 s-a alăturat familiei Hospital, iar LP-ul de debut „What The Future Holds” i-a adus recunoaşterea şi support-ul binemeritat, fiind premiat cu „Best Album” la Drum & Bass Arena Awards. În 2013 S.P.Y. a fost ocupat din nou cu turnee în jurul lumii. În 2014 Carlos ne duce „Back to Basics” prin cel de-al doilea LP al său.

Fred V & Grafix (Fred Vahrman şi Josh Jackson) s-au alaturat Hospital Records în 2011 şi fac valuri de atunci, cu apariţii regulate la BBC Radio 1Xtra şi mini mixuri la emisiunea lui Annie Mac. Cei doi lucrează împreună de mai bine de cinci ani, o colaborare ce a adus un aclamat prim EP în martie 2013.

De când au devenit parte din Hospital, cei doi au impresionat cu „Major Happy”, apărut pe compilaţia Sick Music 3, cât şi „Purple Gates”, aflat pe Hospitality D&B 2013. Martie 2014 a marcat lansarea mult-aşteptatului album de debut „Recognise”, care combină pasiunea lor pentru muzica live, bass greoi şi colaborări creative cu producători şi vocalişti newschool.

Biletele pot fi achiziţionate în avans la preţul de 30 lei din Magazinul Boarder’s din Bucureşti sau de la intrare în seara petrecerii la preţul de 40 lei.