- Concerte - iConcert.ro

Home » Parcul Plumbuita

Parcul Plumbuita

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Parcul Plumbuita

Concert Zdob şi Zdub şi Andra de Ziua Europei în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Joi, 9 mai 2013, începând cu ora 17:00, Zdob şi Zdub şi Andra vor concerta de Ziua Europei în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Pe scenă vor mai urca şi artiştii genului folcloric Gheorghe Roşoga, Gelu Voicu şi Taraful, Maria Dragomiroiu şi Margareta Clipa.  
9 May 2013     ,

1 Mai muncitoresc în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Marţi, 1 mai 2012, Primăria Sectorului 2 invită bucureştenii să petreacă „Ziua muncii” ca pe o adevărată sărbătoare la „1 Mai muncitoresc” în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Cei ce vor participa la evenimentul din parcul bucureştean se vor putea bucura de jocuri,... 
1 May 2012     ,

Concerte şi petreceri de 1 mai 2012


1 mai marchează în fiecare an „Ziua Muncii„, dar şi deschiderea sezonului de petreceri şi concerte în aer liber. Aşadar este ocazia perfectă pentru toţi cei ce au zi liberă să se distreze şi să sărbătorească până în zori. Anul aceasta 1 mai pică într-o marţi, ceea ce... 

Concert Ruslana în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Sâmbătă, 25 iunie 2011, Ruslana va concerta în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Alături de câştigătoarea concursului Eurovision 2004, pe scena din parcul bucureştean vor urca şi Voltaj, Veta Biriş, Mioara Velicu, Cristina Gheorghiu şi Raoul.  
25 Jun 2011     ,

Concert Goran Bregovic în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Duminică, 5 iunie 2011, Goran Bregović va susţine un concert în Parcul Plumbuita (cartier Colentina) din Bucureşti. Binecunoscutul artist va urca pe scenă în cadrul evenimentului organizat de Primăria Sectorului 2 începând cu ora 21:30.  
5 Jun 2011     ,

„Cântăm şi dansăm împreună” în Parcul Plumbuita din Bucureşti

Sâmbătă, 9 aprilie 2011, Primaria Sectorului 2 din Bucureşti organizează în Parcul Plumbuita din Capitală un nou spectacol extraordinar. Printre invitaţii ce vor urca pe scena din parcul bucureştean se vor afla şi Loredana, Vasile Şeicaru, Mioara Velicu sau Elisabeta Turcu.  
9 Apr 2011     ,

Cenaclul Flacara in Parcul Plumbuita

Ziua Copiilor, 1 iunie, reuseste sa faca un lucru pe care altii n-au reusit sa-l faca anul acesta:  reintregirea Cenaclului Flacara in parcul Plumbuita pentru un concert in parcul (Colentina, Str. Dna. Ghica, sector 2) la ora 19.30.  

Gheorghe Turda si Stefania Rares de Ziua Europei 2009

Sambata, 9 mai 2009, Primaria Sectorului 2 organizeaza Ziua Europei in stil romanesc cu sarmale si concerte de muzica populara sustinute de Gheorghe Turda si Stefania Rares in parcul Plumbuita.