Dublin Pub - Concerte Dublin Pub - iConcert.ro

Home » Dublin Pub

Dublin Pub

Iaşi, Str. Vasile Conta nr.30

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Dublin Pub

Turneu Farfarello în România

În perioada 24 aprilie – 2 mai 2013, Farfarello pornesc, în mai multe oraşe din România, turneul ce marchează cei 30 de ani de activitate muzicală.  

Turneu Les Elephants Bizarres „Nu mă opri”

În perioada 11 octombrie – 7 decembrie 2012, Les Elephants Bizarres va susţine un turneu în mai multe oraşe din România, dar şi în Republica Moldova.  

Turneu Stand up in the City – Ediţia 3 – Sezonul 2

Stand up comedy-ul de cea mai bună calitate pleacă din nou în turneu. Stand up in the City a ajuns deja la cel de-al doilea sezon al celei de-a treia ediţii. Teo, Costel, Vio, Bordea, Sergiu, Dan Badea, Micutzu şi Natanticu promit show-uri de neuitat pentru fanii stand... 

Turneu Stand up in the city 2011 – Sezonul 1 – Ediţia 3

Toamna lui 2011 echipa  „Stand up in the city” pleacă din nou în turneu. Comedia de cea mai bună calitate va fi adusă de câţiva dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de la noi.  

Turneu ROA – Rise of Artificial

În perioada 25 mai – 8 iulie 2011, trupa ROA (Rise of Artificial) va susţine un mini turneu naţional pentru promovarea albumului „Artificial”.  

Turneu Rotting Christ în Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti

Trupa Rotting Christ revine în România pentru un mini turneu în Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti. Concertele fac parte din turneul Aealo European Tournee 2011, care promovează albumul „Aealo”.  

Student Night în Dublin Pub din Iaşi

Joi, 31 martie 2011, în Dublin Pub din Iaşi sunteţi invitaţi la Student Night alături de Allexinno şi MC Black Fox.  
31 Mar 2011     ,

Turneu Red Blonde în România

Vineri, 18 februarie 2011, Alina şi Mădălina sau „Veveriţele lui Măruţă” pornesc în primul lor turneu naţional. Cele două tinere însoţite de cei şapte colegi de trupa Red Blonde vor concerta în zece oraşe până la finele lunii martie.  

Turneu Stand up in the city 2011 – Sezonul 1

În primăvara lui 2011, „Stand up in the city” pleacă din nou în turneu. Comedia de cea mai bună calitate va fi adusă de câţiva dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de la noi.  

Concerte şi petreceri 13-19 ianuarie 2011


O nouă perioadă cu evenimente extrem de diversificate. Săptămâna aceasta organizatorii de evenimente au pregătit o mulţime de evenimente. De la concerte rock, la concerte de muzică clasică şi la evenimente dedicate celui mai mare poet al ţări. În acestă perioadă la Cluj-Napoca va cânta... 
123


Social Media

iConcert.ro