- Concerte - iConcert.ro

Home » Casa de Cultură a Sindicatelor Baia Mare

Casa de Cultură a Sindicatelor Baia Mare

Baia Mare, B-dul Independenţei, nr. 4
Contact: 0262-27 55 16 / 0262-21 96 62

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Casa de Cultură a Sindicatelor Baia Mare

Turneu naţional Semnal M – 35 ani

Începând cu 10 iunie 2013, Semnal M va porni un turneu naţional în 35 de oraşe, ce aniversează cei 35 de ani de carieră muzicală.  

LaLa Band vor susţine un turneu naţional în ianuarie-februarie 2013

UPDATE: LaLa Love Tour a fost extins urmând ca în cadrul turneului să aibă loc concerte şi în martie 2013. Trupa LaLa Band va susţine un nou turneu naţional în perioada ianuarie-februarie 2013. Turneul poartă numele LaLa Love Tour şi este cel mai mare pe care trupa formată pe platourile... 

Turneu naţional Holograf – „Love Affair”

„Love Affair” cel mai recent album ar trupei Holograf va fi promovat printr-un turneu naţional ce va începe pe 7 mai 2012 la Oradea. Turneul se va întinde pe mai multe luni, însă până în acest moment au fost confirmate doar concertele din Oradea, Baia Mare şi Dej.  

Holograf dezvăluie „afacerile dragostei” fanilor din ţară

La mai puţin de trei luni de la lansarea primului single „Nu mai e timp„, în duet cu marea soprană Angela Gheorghiu, băieţii de la Holograf vor să dezvăluie fanilor din ţară „povestea de dragoste cu năbădăi”, aşa cum descrie Dan Bitman cel mai recent album al trupei,... 

Balul Bobocilor la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare

Joi, 11 noiembrie 2010, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare are loc Balul Bobocilor Colegiului Tehnic George Baritiu.  

Balul Bobocilor la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare

Sâmbătă, 23 octombrie 2010, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindecatelor din Baia Mare are loc Balul Bobocilor de la Liceului de Artă.  

Balul Bobocilor la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare

Vineri, 15 octombrie 2010, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare are loc Balul Bobocilor de la „Colegiul National Gheorghe Sincai„.