- Concerte - iConcert.ro

Home » Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City

Bucureşti, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 42D

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Băneasa Shopping City

Yamaha aduce la Bucureşti caravana „I play Yamaha” în ultimul weekend din august 2013

În weekendul 30 august – 1 septembrie 2013, Yamaha,  producător de top în domeniul instrumentelor muzicale, prezintă „I play Yamaha” – caravană expoziție unică în ţară şi în Europa Centrală şi de Est, care va fi deschisă publicului în parcarea Băneasa Shopping... 

Concertele lunii noiembrie 2012


Steve Vai, Havasi, Seal, Cadenza Vagabundos, Macy Gray, Boris Berezovsky fac ca vremea rece de afară să fie puţin mai suportabilă în noiembrie. Şi nu vor fi singurii pentru că artiştii români nu au stat nici ei liniştiţi şi au pregătit o mulţime de surprize luna aceasta. Ştefan Bănică... 

Lansare DVD VUNK „La înălţime” în Grand Cinema Digiplex Băneasa

Joi, 29 martie 2012, trupa VUNK îşi lansează primul DVD din carieră: „La înălţime”. Materialul a fost filmat în cadrul concertului pe care trupa l-a susţinut în luna decembrie în Otopeni, la Centrul Cultural „Ion Manu”.  
29 Mar 2012     ,

Concert Mandinga la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City

Joi, 9 februarie 2012, de la ora 19:00, formaţia Mandinga va concerta la Băneasa Shopping City cu ocazia lansării videoclipului celui mai recent single, „Zaleilah„, la Grand Cinema Digiplex.  
9 Feb 2012     ,

Sesiune de autografe Direcţia 5 la Baneasa Shopping City

Trupa preferată a îndrăgostiţilor, Direcţia 5 te asteptă sâmbătă, 12 februarie 2011, de la ora 18:00 la Diverta, în Baneasa Shopping City şi te ajută să alegi cel mai romantic cadou de Valetine’s Day pentru perechea ta.  

Lansare album Loredana la Baneasa Shopping City din Bucureşti

Sâmbătă, 20 noiembrie 2010, ora 18:00, Loredana va lansa primul DVD 3D şi albumul „IubiLand” la Baneasa Shopping City din Bucureşti.  
20 Nov 2010     ,

Lansare album Stefan Banica la Baneasa Shopping City din Bucuresti

Sambata, 5 decembrie 2009, ora 17:00, Stefan Banica va lansa albumul Un Craciun cu Stefan Banica la Baneasa Shopping City din Bucuresti.  

Disco Night Shopping Party in Baneasa Shopping City din Bucuresti

Vineri, 3 iulie 2009, Baneasa Shopping City si Feeria din Bucuresti organizeaza Disco Night Shopping Party.