Acest eveniment a avut loc in data de 1 Apr 2011.
Vezi alte evenimente cu , .

În fiecare vineri, de la ora 21:00, în The Ark din Bucureşti are loc „Live in The Lounge” începând cu 1 aprilie 2011. Seria de evenimentelor este deschisă de un concert de jazz cu Irina Sârbu şi Marius Mihalache Band.

Irina Sârbu, una dintre cele mai apreciate artiste de jazz la momentul actual în România, se distinge prin originalitate, expresivitate şi pasiune în muzică. În 2003, Irina Sârbu a primit premiul de debut la Gala Premiilor Jazz, moment care a confirmat cariera ei ca solistă. Au urmat ani de concerte şi noi colaborari, pregătindu-se în prezent de participarea la o serie de festivaluri de jazz din Europa, alături de Marius Mihalache.

Marius Mihalache se bucură deja de o experienţă impresionantă. Artistul a reinterpretat operele unor compozitori clasici precum Chopin, Rahmaninov sau Mozart la Scala din Milano şi a cântat în deschiderea concertului lui Chick Corea în România, semnând totodată coloana sonoră a multor filme şi seriale de televiziune, printre care şi Filantropica în regia lui Nae Caranfil. Alături de band-ul sau alcătuit din Adrian Mihalache la pian, Nicu Baran la bas şi Dragoş Mihu la tobe, Marius Mihalache a început o serie de colaborări şi cu artişti autohtoni de jazz, proiectul cu Irina Sarbu fiind unul dintre cele mai recente.

The Ark: Str. Uranus nr. 150 (fosta Calea Rahovei nr. 196 A), Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 0724588534