Fedde le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, Mr White, Greeg şi Onuc vor mixa la prima ediţie Sensation „The Ocean of White” de la Bucureşti, au anunţat aseară în exclusivitate la Pro FM, Greeg şi Onuc.

Cel mai mai cunoscut eveniment dance şi unul dintre cel mai aşteptat din România, Sensation „The Ocean of White” se va desfăşura pe 21 aprilie 2012 în Pavilionul Central al Romexpo de la Bucureşti.

Află mai multe detalii despre Sensation White România!

Peste un million şi jumatate de oameni din 20 de ţări, de pe 4 continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Sensation, evenimentul la care toată lumea se îmbracă în alb este un show complex, un mix excelent de muzică, dans, lumini, coregrafie şi efecte speciale şi pirotehnice.

Line Up Sensation White

Mr. White
Eric Prydz
Fedde le Grand
Pete Tong
Hardwell
Greeg şi Onuc (ProFM)

Fedde Le Grand, cunoscut pentru hituri ca „Put Your Hands Up For Detroit” sau „Let Me Think About It” mixează la Sensation White România. DJ-ul olandez, locul 14 mondial conform DJ Mag, a mai fost la noi în ţară prima data la The Mission în Bucureşti, pe 17 iulie 2008, apoi la Timişoara, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca.

Eric Prydz, DJ şi producător de mare succes, locul 46 mondial conform DJ Mag. Amnesia Ibiza – Tonight a atras mii de petrecăreţi în vara 2011. Eric Prydz mai este cunoscut pentru hituri ca „Call on Me”, „Proper Education”, „Pjanoo” sau ultimul său single, „Niton (The Reason)„.

Pete Tong este celebru în lumea întreagă printre fanii muzicii electronice datorită emisinilor sale „Essential Mix” (BBC Radio 1) şi „Essential Selection”, dar şi pentru showurile live din cluburile din toată lumea.

Din line-up-ul Sensation White de la Bucureşti vor mai face parte Mr. White şi Hardwell, locul 24 mondial, conform DJ Mag, un tânar DJ olandez foarte pe val.

Greeg şi Marius Onuc, reprezentanţii Pro FM România, sunt singurii artişti români care au ocazia să mixeze în cadrul Sensation. Aşa cum vor proceda la toate gig-urile din acest an, ei vor mixa împreună în cadrul unui back 2 back.

Bilete Sensation „The Ocean of White”

Biletele Sensation „The Ocean of White” sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Ring: 240 lei
Deluxe: 440 lei
VIP: 770 lei

Cumpara bilet

Accesul este permis exclusiv persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.