Cea mai mare petrecere cu vopsea din lumea, Life in Color, ajunge pentru prima dată în România. Evenimentul organizat de Events va avea loc pe 12 iulie 2014, pe plaja Loft din Mamaia şi face parte din turneul UNLEASH!.

Life in Color a început în anul 2006, în campusurile universitare din Florida, iar de atunci a fost recunoscut ca un eveniment unic ce a atras sute de mii de oameni din întreaga lume. În anul 2013, la festivalul din Miami au participat 25.000 de persoane, iar anul acesta prin intermediul turneului UNLEASH! se doreşte oferirea unei experienţe unice oamenilor din întreaga lume.

Conform organizatorilor, spectacolul poate fi asemănat cu Cirque du Soleil, la care se adaugă DJ internaţionali, acrobaţii la înălțime şi vopselele. Culorile folosite sunt fosforescente şi sunt pe bază de apă, pentru a nu afecta hainele şi pielea. Singura regulă a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate. Show-ul este completat de lasere spectaculoase şi artificii, într-o producţie impresionantă, de talia Sensation. Line up-ul va fi anunţat în curând.

Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) şi Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune prin muzică, pasiune şi culoare.

Bilete Life in Color în România

Biletele pentru primul eveniment Life in Color în România pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă nr. 15.

Categorie Perioada Preţ
Regular 15 aprilie – 15 mai 80 lei cumpără bilete
Regular 16 mai – 11 iulie 100 lei cumpără bilete
Regular 12 iulie 130 lei cumpără bilete
Masa VIP - 500 lei cumpără bilete
Citeşte despre: , , , ,