Acest eveniment a avut loc in data de 12 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 10.07.2014: Din motive obiective, DJs from Mars nu mai pot ajunge la evenimentul de la Mamaia, anunţă organizatorii.

Sâmbătă, 12 iulie 2014, de la ora 21:00, Life in Color – cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, ajunge în premieră în România, pe Plaja Loft din Mamaia. Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra, DJs from Mars, Dan Finţescu & OLiX (Partydul Kiss FM), Edi P. vor mixa în cadrul turneului UNLEASH.

INTERVIU: Roger Sanchez – “Aştept cu nerăbdare să îmi văd toţi fanii din România”

Megapetrecerea are origini americane, în campusurile universitare, unde distracţia până la epuizare şi party-urile scăpate de sub control, ca-n filme, sunt la ordinea zilei, Life în Color este o explozie de culori pe cele mai fierbinți ritmuri estivale.

Vopselele folosite sunt 100% non-toxice şi se spală foarte uşor cu apă. Participanţii sunt sfătuiţi să poarte haine albe, pentru a obţine maximul de efect din experienţa Life în Color. Life in Color este o licenţă din portofoliul promoterului SFX Entertainment, celebru pentru organizarea de evenimente dance la nivel mondial, precum festivalul Tomorrowland sau Sensation. SFX Entertainment deţine și Beatport, cel mai mare magazin online de muzică electronică.

Bilete Life in Color în România

Biletele pentru primul eveniment Life in Color în România pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Biletele pot fi achizitionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, str. Polonă nr. 15.

Categorie Perioada Preţ
Regular 15 aprilie – 15 mai 80 lei  cumpără bilete
Regular 16 mai – 11 iulie 100 lei  cumpără bilete
Regular 12 iulie 130 lei  cumpără bilete
Masa VIP - 500 lei  cumpără bilete