Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din , .

Sâmbătă, 25 iulie 2014, pe plaja dintre Venus şi Saturn (Black Sea Arena) va avea loc Liberty Parade 2015. În line-up-ul celei de a XIII-a ediţii se regăsesc: Emil Lassaria, DJ Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu şi Cristi Stanciu, fiecare cu câte un invitat surpriză.

În 2015, cel mai mare show al muzicii dance din România, Liberty Parade, provoacă spectatorii şi DJ-ii la trecerea la un nou nivel al performanţelor în muzica electronică. Liberty Parade 2015: TRANSFORMAREA este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live, care va duce spectacolul de lumini şi de sunet dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent.

De vineri, 24 iulie de la ora 15:00, la toate OMV-urile de pe autostrada A2, drumul către mare, puteţi găsi DJ-ii din Liberty Parade cu set-uri speciale. Show-urile se opresc sâmbătă, cu o oră înainte de începerea caravanei.

Parada camioanelor Liberty Parade începe, pe 25 iulie, de la ora 16:00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare şi a oamenilor lipsiţi de griji şi de complexe.

Line up-ul Liberty Parade 2015 îi include pe Emil Lassaria, DJ Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu şi pe Cristi Stanciu, fiecare mixând în stilul lui, dar toate set-urile fiind în spiritul Liberty Parade. Dintre invitaţi: Puya, Lucia, Amna şi Marius Moga. Vor fi şi trupe care vor urca pentru momente foarte scurte, dar foarte speciale şi atipice pe scena Liberty Parade. Artiştii vin ca o completare în spiritul Liberty Parade, niciunul dintre ei nu va avea piesa originală.

Peste 70.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la ceea ce înseamnă trecerea la noul nivel în distracţiile pe plajă, o manifestare a spiritului liber , într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei dovedind, ca şi în anii precedenţi, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculoşi iubitori de muzică dance.

Accesul la eveniment este liber, dar interzis persoanelor sub 18 ani.