UPDATE: Concertul a fost „temporar suspendat”. Află mai multe detalii!

Pe 15 iunie 2013, una dintre cele mai puternice voci din Balcani se va auzi în Timişoara. Lepa Brena va urca pe scenă în Parcul Rozelor, de la ora 20:00, în cadrul unui eveniment menit să ajuta oraşul Timişoara în cursa pentru obţinerea titlului de „Capitală Europeană 2021”.

Lepa Brena, originară din fosta Iugoslavie, va trece graniţa în România ca să-i facă pe vecinii timişoreni să trăiască spiritul anilor ’80. Artista a mai urcat pe scenă, în 1984, pe Stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, când a fost aplaudată de 40.000 de fani pentru prestaţia sa de senzaţie. Acesta a fost considerat cel mai mare concert din România comunistă.

Cu peste 35 de milioane de discuri vândute în toată lumea, Lepa Brena rămâne cea mai bine-vândută solistă din istoria Balcanilor. Împreună cu trupa sa, artista a reuşit să combine muzica tradiţională iugoslavă cu muzica pop, o abordare modernă pentru anii comunişti, ceea ce a făcut ca Lepa Brena să fie numită „Regina Balcanilor”.

La evenimentul organizat de Ascociaţia Culturală „Banat Art” pe 15 iunie 2013, solista va face din istorie în lumea muzicii, pentru că va veni însoţită de o echipă de muzicieni, dansatori şi balerini puşi pe un spectacol de senzaţie.

Bilete Lepa Brena în Timişoara

Biletele pot fi cumpărate online de pe site-ul www.myticket.ro pentru următoarele categorii de preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 50 lei
Categoria II 75 lei
Categoria III 80 lei

Concertul Lepei Brena de la Timişoara trebuia să se desfăşoare iniţial anul trecut, însă după o amânare (de pe 15 iunie pe 29 iunie), acesta a fost anulat.