Lala Band va susţine un nou concert la Arenele Romane din Bucureşti, pe 1 iunie 2013. În cadrul acestui concert, formaţia îşi va lansa un nou material discografic „LaLa Love Forever„, primul album care va conţine doar piese originale.

Albumele lansate până acum, patru la număr, s-au bucurat de succes, în 2012 ei primind Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album. Spectacolele susţinute anterior de LaLa Band la Arene Romane au avut 10.000 de spectatori, iar la concertele din cei doi ani de activitate, în care au fost 3 turnee naţionale, au participat peste 100.000 de spectatori.

Legat de concertul de la Arenele Romane, Alina a declarat: „Cei care ne vor fi alături pe 1 iunie vor auzi în premieră melodii noi LaLa Band. În plus, în cadrul acestui concert, vom lansa şi cel de-al 5-lea album al nostru, LaLa Love Forever, primul album care conţine doar piese originale„.

Înainte de concertul de la Arenele Romane, fanii LaLa Band au ocazia să îşi vadă favoriţii în spectacolele susţinute în cadrul LaLa Love Tour. Luna aceasta se încheie cu concertele din Alexandria (30 martie) şi Giurgiu (31 martie), iar în luna aprilie, vor încânta fanii în spectacolele ce vor avea loc în 10 oraşe din ţară, printre care: Piteşti, Bacău, Galaţi şi Buzău. De asemenea, fanii din Republica Moldova vor avea ocazia să îi asculte în spectacolul de la Chişinău, din 17 aprilie.

Află mai multe detalii despre turneul LaLa Band!

Bilete LaLa Band – LaLa Love Forever

Biletele pentru concertul LaLa Band din 1 iunie 2013 pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei  cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete
Categoria IV 35 lei cumpără bilete