Acest eveniment a avut loc in data de 29 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19:00, pe scena Teatrul Nottara din Bucureşti se joacă fantezia muzicală „La Paris, Monşer!”.

Spectacolul „La Paris, Monşer!” adună în scenă personaje din Bucureştiul şi Parisul  de odinioară, prin intermediul unor personaje cu parfum şi nostalgii din perioada interbelică. În cadrul fanterziei, teatrul se contopeşte cu muzica, iar pe scenă apar Miţa Biciclista, gheişa autohtonă a Micului Paris, Ziţa-discipola ei şi Monşer-filozoful melancolic de Dâmboviţa, care surprinde spectacolul lumii  în a sa „cârciumioară de la Şosea”. Aceste trei personaje pornesc în călătoria muzicală în care se întâlnesc cu Cristian Vasile şi Maria Tănase.

Boema atmosferă din Montmartre, loc decandent şi sursă de inspiraţie pentru artişti, iluziile de amor din Micul şi Marele Paris se întrepătrund, într-un carusel muzical, care îmbină refrenele româneşti ale epocii cu cele de pe malurile Senei.

Cvartetul atemporal Quartetto Emozione, pianistul Alexandru Burcă, alături de soliştii All’s Choir & Ballet Company, Mădălina Constantin, Florentina Picuş, Anfisa Fugaru, Ligia Necula, Marius Nine şi Adrian Strezea sunt talentaţii artişti care participă la realizarea acestei fantezii muzicale. Jocul sprinţar şi postmodern al replicilor revine scenaristului Ştefan Neagrău, iar regizorul spectacolului, Alin Horia Mânzat, este cel care pune în scenă această poveste în care totul este posibil din punct de vedere artistic.

„La Paris, Monşer!” a avut premiera în 2016, pe scena Operei Comice pentru Copii, ulterior a fost prezentat în cadrul Festivalului Internaţional de Operă şi Balet de la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa şi la Institutul Cultural Român din Bucureşti.

Bilete „La Paris, Monşer!” la Teatrul Nottara din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „La Paris, Monşer!” ce va avea loc pe 29 aprilie 2017, la Teatrul Nottara din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria I 60 lei
Categoria II 50 lei
Categoria III 40 lei

Spectacolul „La Paris, Monşer!” este un eveniment organizat de Asociaţia Smart Art.