Artista britanică Kyla La Grange va susţine primul său concert în România pe 15 mai 2014. Show-ul va avea loc în The Silver Church din Bucureşti şi va fi o şansă pentru fani să asculte live piese de pe „Cut Your Teeth”, album ce va fi lansat în această vară.

Kyla La Grange este o prezenţă relativ recentă pe piaţa muzicală, însă sound-ul său unic i-a adus rapid o mulţime de fani. În 2012 şi-a lansat primul album, „Ashes”, care a fost doar un pas într-o carieră ce se anunţă îndelungă şi plină de ritmuri rebele.

Despre albumul „Cut Your Teeth”, Kyla La Grange a declarat că este: „pop spartan ce îmbină sunete organice și electronice, produse de chitare electrice și bas, tobe dar și orgi sau sintetizatoare„. Materialul va fi lansat la începutul lunii iunie, însă artista deja a lansat un single de pe acest album care a surprins mai mult decât plăcut fanii.

Bilete Kyla La Grange – Bucureşti

Biletele pentru concertul Kyla La Grange din The Silver Church din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 65 lei.