Trupa Kraftwerk revine în România cu un nou show, pe 1 martie 2018, la Arenele Romane din Bucureşti, anunţă Emagic, organizatorii concertului. „Părinţii muzicii electronice” pregătesc show-ul Kraftwerk 3-D, care este considerat de către criticii muzicii internaţionale „o adevărată operă de artă”.

La 8 ani de la prima vizită în România, legendara trupă revine în ţara noastră pentru un nou spectacol inedit ce promite fanilor o experienţă multimedia senzaţională. Muzica şi tehnologia se vor uni într-un singur show prin care formaţia îşi va promova arta din mai multe dimensiuni.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hütter şi Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang în Düsseldorf, Germania, unde au conceput şi produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor ’70, Kraftwerk a devenit un nume cunoscut internaţional datorită muzicii electronice revoluţionare, dar şi inovaţiilor tehnice din cadrul proiectului lor. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.

Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate şi ritmuri computerizate, a avut o influenţă majoră în dezvoltarea multor genuri muzicale, de la electro la hip hop şi de la tehno la synthpop. Pe lângă inovaţiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecţii gigantice, roboţi şi imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine şi culoare prin care membrii trupei pun în valoare relatia strânsă dintre om şi tehnologie.

Seria de concerte 3-D, din care face parte şi evenimentul de la Bucureşti, a început în 2012 la prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York (MoMA) şi a continuat cu reprezentaţii la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo) Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) şi Muzeul Guggenheim (Bilbao).

Bilete Kraftwerk la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kraftwerk de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 martie 2018, pot fi achziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Golden Circle 181 lei bilete
Acces general 151 lei  bilete